SAMSUNSPOR SAĞLAM RÜZGARINI ARKASINA ALDI

TFF 2.lig beyaz grupta mücadele eden Yılport Samsunspor son 15 günde geçirdiği değişiklikler şaşkınlık verdi.. Önce efsane Başkan İsmail Uyanıkın ani istifası daha sonra akabinde Gelmez denilen burası 2.lig istemez denilen Ertuğrul Sağlam her şeyi göze alarak ligde liderin 6 puan gerisinde bulunan yüce Samsunspor'a teknik direktör oldu..

Önceki gün gerçekleşen İmza töreninde Samsunsporun yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam şahsıma "30 yıl önce Gaziantepden transfer olduğumda Erdal abi sen vardın. Şimdi 30 yıl sonra hoca olarak geldim yine sen varsın. Duayen Gazeteci Erdal Cansu" diyerek beni onure etti..

İmza atar atmaz ayağının tozuyla hemen eşırtmanlarını giyerek ekibiyle birlikte vira bismillah deyip antrenmanlara başlayan Ertuğrul Sağlam futbolcuların kalplerinde de ilk günden taht kurdu..

Burada bir şeyi önemle söylemek istiyorum.. Furbolcular Ertuğrul Sağlam gibi deneyimli bir teknik direktörle çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini söylerlerken şehir olarak Ertuğrul Sağlama 7 den 70 e herkesin gösterdiği yakın ilgi ve alaka Ertuğrul Sağlam tarafından memnuniyetle karşılandı..

Şimdi Ertuğrul Sağlamın önünde iki iç saha bir deplasman ve tekrar bir iç saha olmak üzere devre arasına kadar 4 maç var.. Bu 4 sınavdab Samsunsporun mutlaka 12 puan çıkarması şart. Şimdi bize Gazeteci olarak düşen görev ise Samsunspor a kendisini adamış Samsunspor sevdalısı hocamız Ertuğrul Sağlama destek vererek onu başarıya taşımamız gerekiyor..

İmza töreninde gördüğüm en mutlu şeylerden biride bugüne kadar 55 senedir rastlamadığım bir olay var.. Tribünde taraftalar onların önünde Gazeteciler ve karşımızdaki kürdüde Ertuğrul Sağlam ve yardımcıları.. Ayrıca Yücel Uyar ve Mustafa Astopalın imza töreninde görünmeleri beni fazlasıyla mutlu etti.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR