1989 ve 2020 BİTMEYEN SEZONLAR

Öncelikli olarak tüm okurlarımdan özür dilerim tekrar o kara yılı hatırlara getirdiğim için, 20 OCAK 1989 BİTMEYEN SEZON.

Hatırlayın Samsunspor liglerde fırtınalar estiriyor özellikle 1986-1987 sezonunda galibiyet rekorları kırıyor. Devre arasına 11 puan farkıyla giriyor ve o meşhur malum takım var ya lobisiyle beraber devreye girip  geriden gelip ayak oyunları ile şampiyonluğumuzu elimizden alıyor.

Yazayım o takım (GS) bizim şampiyonluğumuzu yedi onu unutmadım, unutmayacağım. Geçmiş yıllarda Bursaspor'un yaptığı başarıyı o yıllarda biz yapacaktık yalan mı? Paralı ve başarılı bir başkanımız vardı ama yedirmediler ve bizi yediler. 

Biraz sizi eskiye götüreyim Samsunspor niye başarılı idi? İlk 11 de 6 tane banko oynayan  Samsunlu oyuncu vardı, yedeklerin hepsi Samsun'un çoçukları idi daha iyi olacaktık ki o malum 1989 yılı ve kaza bizi bitirdi. Ölenlere rahmet yakınlarına sabır diliyorum sağ kalıp futbol hayatı biten abilerime de tekrar geçmiş olsun diyorum.

O yıllarda belki de kaza olmasa ilk şampiyon biz olacaktık veya Ertuğrul Sağlam bize  transfer olmayacaktı. Kaza sonrası ilk transferimiz Ertuğrul Sağlam oldu, bizde çok iyi maçlar çıkartıp BJK'ye transfer oldu yıllar sonra BJK onunla şampiyonluk yaşadı. Sonra Kurtuluşun Başkenti  mucizeler şehri Samsun'da hocalığa başladı ve hoca olarak gittiği  Anadolu'dan daha şampiyon çıkmaz denilen Bursaspor'u şampiyon yaptı. 

Ve geldik 2020 yılına ALLAH'IM bize yine bir büyük başkan Yüksel Yıldırım'ı nasip etti. Samsunspor'da beklenen değişiklikler yapılmaya başlandı. Gencecik, eğitimli, yakışıklı fişek gibi bir kurumsal yönetim oluşturdu. 

Hocamız her zaman bahseder, bende de çok özel yeri olan ve duygusal anlamda bağlandığım  YOLUMUN ACISIYLA TATLISI İLE DEFALARCA KESİŞTİĞİ MUCİZE ŞEHİRİN TAKIMI  SAMSUNSPOR'A  ERTUĞRUL (SAĞLAM GELMİŞ), 5 YILLIK İMZA ATILMIŞ. 

Hedefler büyük koyulmuş öncelikli  olarak takımda disiplin, sevgi, saygı tavan yapmış ve hepimizin dört özle beklediği sportif başarılar rekorlarla gelmiş. Futbol takımı bir bir rekorları kırıyor, altyapımız gümbür  gümbür gelecek vaad ediyor, şehirde sokaklar bayraklarla donatılmış sampiyoluğu beklerken... Tüm dünyayı saran ve bizde de kısa sürede etkilerini çoğaltan corona virüsü tüm spor liglerini erteletti. 

Tabi bizim gibi yönetim, teknik ekip ve futbolcular ve taraftarla beraber bütünleşip organize olan takım için hiç iyi olmadı. Bu insan hayatını direk etkileyen virüsten hep beraber bilinçli olup evlerden dışarı çıkmayıp sağlıkcılarımızın uyarılarını dikkate alıp kurtulacağız İNŞALLAH.

VE NERDE KALMIŞTIK DEYİP ACIYLA BİTEN 1989 SEZONUNU HİÇ UNUTMADAN UNUTTURMADAN YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYÜP  YARIM KALAN 2020 SEZONUNU ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDIRACAĞIZ. 

Saygılar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR