Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

YENİLMEDEN 15 Cİ.. HAFTA

 Öyle bir karşılaşma izledik ki,  özellikle ilk yarı  anlamsız, tüm hareketler ve sistem manasız, tatsız-tuzsus bir 45 dakika, iki duran top ve lehimize atılan 2 gol ve ilk yarı 2 - 0 öndeyiz. Geçen haftaki Ankaraspor karşılaşmasında Kalpar hocanın uygun bulduğu ve Adnan - Taha - Zafer üçlüsünden oluşan hatalı orta alan kurgusu, bu hafta Adnan - Taha - Arif olarak sahaya sürüldü. Sanki en doğru orta alan üçlüsü buymuş gibi..

 

Bu kurgunun içinde kötünün iyisi olan Taha'nın 16.cı dakikada attığı kafa golünden ziyade, ona bu gol pasını mükemmel bir şekilde kesen Arif'i ayakta alkışladım. Sanırım Arif'in de 90 dakika boyunca yaptığı en iyi hareketide buydu. Tüm karşılaşma boyunca, özellikle 2-0 öndeyken yakaladığımız tüm kontraataklarda adeta el freni görevini üstlenip takımı yavaşlatan bu topçuya, maç boyunca sabreden Kalpar hocamın sinirlerine hayran kaldığımı söylemek isterim.
         

Ne kadar lehte ve alehte eleştiri yapsakta, gerçek olan bir 15 hafta var ki hiç yenilgi yüzü görmediğimiz...
         


Gerçekten, gerçek olan da  bu, 15 haftadır yenilmiyoruz.İnşallah şu son 6  haftayıda yenilmeden bu sayıyı 21 haftaya çekerek, hedeflenen yerde oluruz....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR