YENEMEZSEN YENECEKSİN !!!

Bu sezon için ne güzel umutlarımız vardı be. Kadro güzel hoca güzel, her şey ne çok güzel olacaktı ama işin aslı öyle değilmiş. Meğer biz öyle görüyor yada görmek istiyormuşuz. Bak bizim Samsunspor'umuzun çilesi hiç bitiyor mu ! Daha bir önceki maçın baş ağrısı dinmemişken, yeni bir ağrı sıraya girdi bile.  
 Deplasmanlarda kötü olan Samsunspor artık evindede kötü.  Samsunspor'u favori gösteren tüm otoriteleri mahçup ederek, pişman ederek, yine berbat bir oyun ile zayıf rakibimiz lig sonuncumuz Gençlerbirliği' nide, Kocaeli gibi, Bursa gibi hediyesini vererek yolcu ettik.
 Bilemiyorum maçla ilgili konuşmaya tartışmaya gerek var mı ? Kadro tamamen kötü oynayan yıldız futbolcularla  doluydu. En kötü sanırım Hasan Kılıç, Melih Okutan' dı..Sonra Berk, Alaattin diye gider sanırım.
  Hocam ne oluyor, bu takım neden bir sisteme oturmuyor. Önümüzde Denizli, Ümraniye maçı bizde bir gerginlik. Hani yediğimizden fazlasını atacaktık. Beraberliğe dua ettik ya hocam. Takım şampiyonlağa inanmamış, resmen acizleri oynuyor. Bu maç eğer 1-4 bitmediyse yatalım kalkalım dua edelim. Adamlar kaç pozisyonu değerlendiremedi ben sayamadım. Kendi sahamızda ölüp ölüp dirilmek nedir öğrettiniz hocam sağolun.
  Elimizdeki kadronun kötü olduğuna ben inanmıyorum. Maçta bir tane şut atılmadı. Übeyd 1.Ligin en kötü kalecisi. 5 şut atsan 3 ü gol olacak. Sorun nedir anlayamıyoruz. Çözemediğimiz beceremediğimiz bir şeyler mi var. Aldığımız oyuncular hakkında bir bilinmezlik hala devam ediyor. Melunoviç, Elhadj Bah nerede. Bu nasıl bir sakatlık. Başlamadan sezonu yarıladılar. Hakkaten saçmalıyoruz. Biz bu kafayla playofuda zor görürüz. Yenemezsen yenilme düşüncesine şimdiden girmek, bilemiyorum sanki Mehmet hocada pişman olmuştur bu cümlesine. Samsunspor'un ilk beş maçlık periyodu bize şampiyonluk resmi çizemedi. Allah sonumuzu hayr etsin. 
  Bu takımın şampiyonluktan başka bir parolası yok ve olamaz. Bu çocuklara bu konunun önemini bir daha anlat hocam sanırım anlamamışlar. Puan tablosunda yukarıyla arayı daha fazla açmadan, işin tadıda iyice kaçmadan herkes şampiyonluk ruhuyla sahaya çıksın. Kimse Samsunspor'dan büyük değildir.
  Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR