TEK GÜZEL YANI ÜÇ PUAN

Vasat futbol ama şık gollerle 2-0  kazandığımız Balıkesirspor maçı, bir maç eksiğimiz ile bizi 7.ci sıraya ve 30 puana taşıdı. Üç puan için mutluyuz ama huzurlumuyuz maalesef. Krallar gibi Antalya da yapılan kamp sonrası ligin dibine demir atmış Balıkesirspor'a bu kadar pozisyon vermek bende büyük soru işaretleri bıraktı. Antalya demek ki pekde bişey katmamış takıma görüldüğü üzere. Bu kadar extra masrafa gerek varmıydı sizlere bırakıyorum. Şampiyonluğa oynayan takımları geçtim orta sıralarda bir takım verdiğimiz bu pozisyonları affetmez. Bu kadar pas hatasını, bu kadar verimsizliği, rakibe verilen pozisyonların aşırılığını, küme düşen Balıkesir galibiyeti örtmez. O mızrak çuvala sığmaz. Hani bir laf vardır ya dost acı söyler. Aynen öyle. Kimse benden çok Samsunspor lu olmasın. Samsun Süperlig e hasret. Samsun'un hayallerini artık  ertelemeyin dersinize iyi, çok çok iyi çalışın.  Kocaeli karşısında bu oyun bu futbol ile olmaz.
   Maçta öne çıkanlar yine Fofana ve Yasin'di. Yunus Emre'de hafif parladı. Yasin ve Fofana'nın birbirlerine iyice uyum sağladığını görmek mümkün. Suskunlar kralı Tomane ise 90 dakikaları öyle yada böyle tamamlama peşinde. Nasıl olsa alternatifi yok. Şimdilik.
   Bandırma, Erzurum, Ümraniye ve Eyüpspor' un puan kaybetmesi haftanın Samsunspor için güzel yanıydı.
   Sheldon, ilk maçında bende bıraktığı izlenim vasat. İleriki haftalar inşallah açılır daha iyi olur.
   Tolcay, henüz Türk liglerinde top oynamamış, maç 2-0 olduktan sonra 7 dakika da olsa oyuna alınabilirdi.
   Takımda bir hagi, bir alex gibi topu aynı zamanda aklı ile oynayan, takımı yönlendiren bir futbolcuya acil ihtiyaç var. Takım dağanık, kontrolsüz, şuursuz bir hava veriyor izleyene. İşte Samsunspor bu diyeceğimiz iki maç üst üste oynayamamak gerçekten üzücü. İnşallah düzeleceğiz.
   Önümüz hafta playof iddiasını kaybetmemiş, geçtiğimiz haftada grubun güçlü takımlarından Eyüpspor u elinden kaçırmış tehlikeli Kocaelispor ile oynayacağız. Balıkesir maçındaki oyunu buruşturup yırtıp atalım.  Bu kadro güzel işlenirse Kocaelispor'u da yener bu gruptan da çıkar. Korkarak değil saldırarak, hırslı ve akıllı oynayalım. Korneri paslaşarak değil, direk ceza alanına kullanalım. Kaleyi gördüğümüz yerden şut çekelim.  Balıkesir maçında Yunus Emre örneğindeki gibi. Savunmayı önde kuralım. Maçı ikinci yarıya bırakmayalım. Biz taraftar olarak size güveniyoruz, siz de sahada kendinize güvenin. Artık bu işi seriye bağlayıp bitirelim çocuklar...
   Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR