PARA KALİTE HIRS

Çok soğuk bir havada içimizi ısıtan futbol izlemek için düştük yollara. Komşu ilimizin küçük bütçeli takımı Yeni Çorumspor'la yıllar sonra karşılaşmak ayrı bir heyecan verdi.

Yeni Çorumspor'un iki as oyuncusu Amed maçında kırmızı kart cezalısı, üç as oyuncusu kadro dışı kalması rakibin moral bozukluğuna karşı tam tersi olarak Yılport Samsunspor takımının son haftalardaki formu güzel futbolu ve çok moralli olması bizim açımızdan kolay maç olacak gibi dedirtti.

Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Karşımızda yönetimi hocası ve  futbol takımı ile sahanın her yerini kullanan, mücadele eden, HIRSI ve inanması oyuna ağırlığını koyan bir takım çıktı.  Maçı da hak ederek kazandı 3 puanı aldı. Biz ne yaptık?  Ne yapmadık ki? Futbol hariç her şeyi yaptık. Sahada 90 dk yürüdük tel tel döküldük. KALİTE yerlerde süründü.

Kaptan Ercan Yazıcı formsuz, geçen seneden kalma bomba Nuri Terliksiz acemi hareketleri ile saç baş yoldurdu  Nuri git ne olur yeter,  gidecek de. Geçen seneden kalma Samet Asatekin ve Oğuz Gürbulak asla bu takımın oyuncuları değiller. Samet Hakan Kılıç sen de Fransa 3. Ligine git, olmaz bayağı şans buldun değerlendiremedin. Diğer futbolcu arkadaşlarımız da bunlara ayak uydurunca futboldan utandık.

Ya bir de bu sene büyük umutlarla defansın soluna çare olsun diye aldığımız Gökhan Meral kardeşimiz,sen ne yaptın? Rakibe ceza sahasında bodozlama girip penaltı yaptırdın. Yetmezmiş gibi rakipten yediğin çalım sonrası yapılan orta ve golü yedik kardeşim. Rakip takımın 24 numarası seni ve bizim sol tarafı felç etti.

Taraftar bu buz gibi havada sizi çoluk çoçuğu ve eşleri ile desteklemeye geldi. BİLETLERİ OLMASINA RAĞMEN maça giremedi. Tomadan suyu polisten copu ve biber gazı yedi. Sizler üstünüzdeki formayı dahi TERLETİP ISLATAMADINIZ.

Yazıklar olsun taraftarlardan utanın. Kadro genişliği dedik, oyuna giren çıkanı aratmaz  dedik, bu takımda yedek oyuncu kavramı yok dedik, PARASAL sıkıntı hiç yok deyip  takımımıza çok güvendik ama takke düştü kel göründü. 

Ertuğrul Sağlam hocamız her şeyi görüp tanık oldu. Artık gereken müdaheleleri yapacaktır. Hocamızı ve biz taraftarları daha fazla üzmeye hakkınız yok. İlk defa giden 3 puan kayıp değil Manisa FK kaybetmesi sonucu kazanç olarak geri döndü. 

Beyaz Grup'ta mücadele eden 3, 4 ve 5. sıradaki takımların kazanması puan sıralamasını daha ilginç hale getirdi. Sevgili sporseverler, benim yazılarımı okursanız isim olarak belirttiğim futbolcularda haklı çıktım, devre arası gereken neşter vurulmalıdır.

YILPORT SAMSUNSPOR'UN AĞIRLIĞINI KALDIRACAK TOPÇULARLA DEVAM EDİLİP, TRANSFER ŞART DİYORUM.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR