OLMADI MEHMET HOCAM

Yine bir Menemen engeli. Yine sahnede, geçen sezon bizimle ölümüne oynayıp yenilmeyen, peşine rakibimiz olan İstanbulspor, Keçiören ve Adanademir' den as futbolcularını kadro dışı bırakarak 12 gol yiyen Menemenspor. Samsunspor olarak ne yaptık bilemiyorum ama bizimle hesapları bitmemiş. Maç sonu süperlige çıkmış gibi sevindiler.

Tabii burda eveleyip gevelemeye gerek yok. Çıkıp adam gibi futbolunu oynayamazsan böylede madara olursun nokta. İlk 10 dakika top samsunspor'da ama sadece gevezelik yapıyoruz. Top çeviriyoruz. Boli Barış Barış Boli al gülüm ver gülüm 10 dakika güme gitti. Mehmet hocanın önünde oluyor yalnız bunlar. Müdahale yok. Menemen' in kornerden bulduğu gol sonrasıda değişen hiçbir şey yok. Maç olmaması gereken rutin seyrinde devam ediyor. Yani hocanın dediği gibi yediğimizden fazlasını atacak oyunumuzda, sistemimizde yok.

Ali ÜLGEN ve Hasan KILIÇ'ın ilk 11 den sökülüp alınmasını akıl tutulması olarak görüyorum. Alaattin, Barış, Cihan henüz hazır değiller. Boli yine bildiğimiz gibi, Yasin'de  etkisiz. Diomande takımın eksik yönünü gol ile adeta haykırdı. Şut çekmiyoruz. Tek şutun gol olduğu bir maç izledik şaka gibi. Hoca sen mi görmüyorsun bizdemi bir sorun var. Batuhan Tff 1.ligin en çok gol yiyen kalecisi(17 gol), anlasana hocam kaleci zayıf. Bir takım neden şut çekmez. Kırk metreden gol yiyen kaleci şuta boğulmazmı ?

Menemenspor tarihi farkı kaçırdı. Maalesef bu doğru. Nasıl olacak, birisi çıkıp anlatsın. Maç 5-6 olabilirdi. Takım olarak kötüye  gidiyoruz. Şampiyon olacak takım kendini belli eder, biz amatör takım gibi aşırı pas hatası yapıyoruz. 14 golle en çok gol yiyen üç takımdan biri Samsunspor.

Toma'nın yediği kırmızı kart  galibiyete olan inancın zayıflığından, başka açıklaması olamaz. Sarı kartı olan bir forvet bu hatayı yapmaz. Yapamaz. Maçın neresini tutarsan elinde kalıyor, hangisini anlatalım. Yasin' in oyundan alınmamasını, Hasan' ın 90 dakika yedek kalışını, Ali/Alaattin değişikliğinin gecikmesini, Semih Altıkulaç'ın denenmemesini, Takımın şut kısırlığını, geri ve yan top alışkanlığının terk edilememesini söyleyebiliriz. Bilemiyorum nasıl düzelirde kendimize geliriz. Saviçeviç, Gökhan Karadeniz, Melunoviç'in takıma acilen dönüş yapmasını dileyip, Erzurum maçına odaklanacağız. Yapacak birşey yok. 

Tüm olumsuzluk ve handikaplara rağmen bu takımın şampiyonluk için hazırlandığı gerçeği değişmez biz buna tutunalım. Varsayın kötü günlerden geçiyoruz. Moralinizi bozmayın, futbolun bir oyun olduğunu unutmayın.

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR