NOKTA TRANSFERLER

Samsunspor topbaşı yaptı. İdmanda gözler yeni transferlerde ve geçen sezon sakatlanan futbolcularımızdaydı.

Hocamız İrfan Buz ve ekibi idman boyunca çok neşeliydiler. Onların neşeleri futbolculara da katkı yapınca sezonun ilk antrenmanları çok zevkli geçti.

Değerli okurlarım geçen seneki takım kadrosundan epey oyuncu yok. Kadro yapılanması konusunda takdir İrfan Buz hocanındır. Beni en çok şaşırtan Cenk Kaplan'dı. Geçen sezonun ikinci yarısında oynadığı futbolla bizlere güven vermişti.

Kadroda olmaması konusunda yorum yapmak bize düşnmez ama bomba Nuri konusunda yorum yapabilirim. Geçen sezon defansta yaptığı hatalarla bizleri epey kızdırdı. Bu sezon kendine gelip iyi futbol oynamak zorunda. Yoksa forma aslanın ağzında...

Bir de kadroda kendisine yer bulan Muhammet Beşir'e bakalım. Burak Yılmaz havalarından sıyrılıp kendini  bulması lazım artık. TFF 1.Lig'de epey bir süre aldı, TFF 2.Lig'de şans buldu ama değerlendiremedi. Bu sezon onun yılı olsun.

Bir parantez de Enes İslam İlkin'e açalım. Değerli kardeşim, 1999 doğumlusun ve 20 yaşında oldun. Olgunlaştın, artık oyuna ve skora katkı yapmanı bekliyoruz. Ve Sol bek! Samsun'un çocuğu Canberk Aydın. Geçen sezonu unut, bu sezon yeni bir sayfa aç. Formayı kap, sana kaptanlık yakışır. 

Yeni transflere de gelirsek eğer; Gökhan Meral, Ferhat Çulcuoğlu, Guido Koçer, Caner Arıcı, Atabey Çiçek, hepsini tek tek incelediğimizde güzel bir kadro mühendisliğine tanık oluyoruz.

Bu futbolcular oynadıkları futbolla kendilerini ispat etmiş isimler. Yani hangi takıma gitseler standartların altına düşmez, her sezon 25 maça çıkar veya standartlarının da üstüne çıkarlar. Sakatlık hariç giçbir zaman inişli çıkışlı performansları olmamıştır.

Transferlerin mühendisleri Yücel Uyar, Mustafa Aztopal, İrfan Buz ve ekibidir. Hocamızın sezon öncesi dediği gibi öncelikli olarak takım oyunu oynayacağız ve üçüncü bölgede baskı yapıp, saldıran, ısıran ve atak oynayan bir takım olacağız. Bunları yaparken de orta saha ve defans güvenliğini elden bırakmayacağız.

Yepyeni bir Samsunspor geliyor!

Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR