Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Hakan ALTINTAŞ..! [1]

          Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Hakan ALTINTAŞ..! [1]

           Sevgili okurlar,Samsun adına bizi yönetecek milletvekili aday adaylarının müracaat dosyaları,şu an listelenmek ve sıralanmak üzere,partilerin il başkanlıklarındaki dolaplarda yerini aldı.

              Eeee..! Artık köprülerin altından çok sular, üstlerinden de aday adayları geçecek.Bakalım karşı tarafa kimler ulaşacak.Tabi ki tüm umutlarda,karşı tarafa  geçebilmek için.Karşıya geçecek kişi sayısı belli,dokuz.Buna rağmen benim anlayamadığım da, köprünün önündeki kuyrukta öyle kişiler var ki bırakın köprüyü geçmeyi,köprünün önündeki kuyrukta bile olmaması gerekir.Ama insan nefsi ve arzusu.Ne diyebiliriz ki,ne diyebilirim ki..!

            Aday adaylarına birde benim objektifimden bakalım.Köprüyü,kimler ve hangi sırada geçebilecekler?Teşkilatçı yönümle ele almaya başlarsam,AK  Partiden başlamam lazım.O zaman başlayayım.

            20 Şubat 2015 Cuma günü,milletvekili aday adaylığı müracaatı sona erdiğinde,Samsun AK PARTI il başkanlığına müracaat edenler, resmi olmasa da yüz kişiydi.Ellerim broşürlerle dolmuştu.Bu tip çalışmaları,zamanla  yapılacak çalışmalarda örnek olur,kimler ne yazmış ve ne gibi şeyler yazılabilir  diye biriktiririm.Böyle bir hobim var.Ne tür çalışma olursa olsun,elime geçen her broşürü,virgülünden noktasına kadar okur ve resimlerini incelerim.Ve bu dönemde de aday adaylarının broşürlerini detaylıca inceledim.

             KAVRAMAK İÇİN GÖRMEK, GÖRMEK İÇİN DE DİKKATLE

             BAKMAK GEREKİR. [ Pitirgrelli ]

            İşte bu dönemdeki aday adayları üzerindeki izlenimlerim;

            Prof.Dr.Hakan ALTINTAŞ’ın özgeçmişini,hayatını okurken, akıcı bir roman gibi okudukça okuyasım geldi.Gerçekten de çok iyi bir eğitimi ve kariyeri var.Bu kadar iyi yetişmiş bir insanın, bu güne kadar geri planda kalmasını da şuna bağlıyorum.Bu bilgide ve deneyimde olan yetişmiş insanlara arka planda, devlet kademelerinde de ihtiyaç var.Ama mecliste de parmak kaldırmadan başka işe yaramayan vekillerin yanında,Prof.Dr.Hakan ALTINTAŞ gibi bilgili genç vekillerede ihtiyaç var.Yolu açık olsun.

             Şimdi bir kısım insan kalkacak,Samsun’da Samsun diyecek ve hocanın Samsun’da yaşamadığını iddia edecektir.Şimdi bende onlara bu satırlardan soruyorum;Bu kadar bilgi,deneyim,kariyer ve tecrübe nerede yapılacaktı? Samsun’da mı? Yapmayın,buna kargalar bile güler.

             Şu anki bakanımız ve milletvekilimizi saymıyorum.Çünkü onlar şuan görevi başındalar.Bu dönem milletvekili olmak için müracaat yapan aday adayları içinde, en iyi eğitim ve kariyere sahip Prof.Dr.Hakan ALTINTAŞ hocam,bana görede, başkasına görede,müracaat eden aday adayları içinde birinci sırada olması gerekendir.Duruşu,konuşması,üslubu,konulara hakimiyeti ve tavırları.Nerden bakarsanız bakın, bu işe, milletvekilliğine hakkıyla layık olduğu,her açıdan görülüyor.Hocamın adına hayırlısı olur inşallah.Hemen şunuda belirteyim ki hocamı sadece bu aday adaylığı sürecinde tanıdım.Bu kadar kısa süreçte nasıl gözlemledin ve tanıdın diyenler,ne kadar gözlemci olduğumu, sonuçlar açıklandığında göreceklerdir.Bakacağız..!

             Daha yazılacak çok şey var ama DENGE gazetesindeki yer bu kadar.Anlayan anlamıştır.Fazlada teferruata gerek yok.Ne demişti atalarımız;‘’Lafın tamamı deliye söylenir.’’Benim okurumda akıllı olduğuna göre..!Mesele yok.

             Her şey gönlünüzce olsun.

             SEVGİLERİMLE. BAŞKAN’dan/Nihat KAHVECİOĞLU

                                                        

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR