ŞAMPİYONLUK TARAFTAR'DAN GEÇER!

ŞAMPİYONLUK TARAFTAR'DAN GEÇER!

Samsunspor Yönetimi göreve geldikleri 2 ay içerisinde ilk defa basın açıklaması yaparak yönetim tam kadro olarak kameraların karşısına çıktılar. Göreve geldiklerinden bugüne kadar bir durum değerlendirmesi yapan Samsunspor Başkanı Erkut Tutu aleyhimize açılmış bir çok alacaklı dosyaları elimiz ulaşmışdır bu dosyanın en önemlisi ise geçmişte Samsunspor forması giyen Bahia dosyasıdır. Geçen yönetimin CAS'a başvuru yapılmadığı için Bahia'nın alacağı kesin olduğundan dolayı Samsunspor puan silinme cezası ile karşı karşıya kalabilir. Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu bu sorunu çözmek için futbolcu ve menajeri ile irtibatta halinde olduğunu belirtti.


Samsunspor'a kaynak aktarma adına yönetim olarak çok büyük çabalar harcıyoruz.Basın mensuplarından tek dileğim ve isteğim passolig konusunun taraftarlarımıza anlatılmasını vurguladı. Bende şuanda köşe yazımda Samsunspor'un şanlı taraftarına sesleniyorum Süper Lig'e hız kesmeden koşan takımımızın önünü açmak ve ona destek vermek adına Samsun'da 7'de 70'e herkesin passoliglerini alarak takımımıza destek vermeleri çağrısında bulunuyorum.

Kayserispor maçı artık geride kaldı hafta sonunda Samsunspor deplasmanda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Bu takımın adı Adanaspor.  Bu maça Teknik Direktörümüz Erhan Altın futbolcularını motive etmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı Beyazlı camianın futbolcuları, aileleri ve yönetim kurulu ertesi gün Yelken Kulüpte bir araya gelerek yemekte buluşup güzel anlar yaşadılar. Samsunspor'da hedef yükseltmek ve zirveye bir adım daha yaklaşmak için Adanaspor'u deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha ortadan kaldırmak istiyorlar.

Samsun'da nefesler tutuldu ve geri sayım başladı telafisi olmayan bir yola girildi her maç bir final havası içerisinde devam ediyor. Samsunspor Yönetimi her biri 2 kişilik çalışarak takımın ufkunu açmak için mücadelelerini sürdürüyorlar Samsunspor ve taraftarının kenetlenme zamandır. Birlikte ve beraberlik içerisinde Süper Lig'e koşuyorlar. PTT 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'de büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR