MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

Spikerin de dediği gibi" kran kırana bir maç " oldu pazar günü Sivas'ta fakat Samsunspr kıramadı deplasman şanssızlığı ve fobisini maalesef.

Oysa maça kontrollü başlamıştı Samsunspor ancak öyle anlaşılıyor ki uyumsüreci henüz tam anlamda sağlanamış. Aslında zaman ilerledikçe Samsunspor topa daha çok hâkim oluyor ve oyun rakip sahaya yaymaya başlıyordu dediğimiz esnada defanstaki başıboşluktan istifade eden Sivasspor ilk golü Samsun ağlarına gönderince skorboard 1- 0' ı gösteriyordu.

Golü yemesine rağmen aslında oyundan  tam anlamda kopmamıştı Samsunspor ve bu hücum futbolunu da Kone'nin nefis golüyle sağlayıp skoru beraberliğe çevirmişti.

Gel gelelim ki Samsunspor'daki gereksiz telaş ve panikve maçın verdiği stresten ve biraz da Kone'nin ilk golü atmasına rağmen şahsi oyunu Samsunspor'un 2.golü yemesini engelleymedi.

Artık Samsunspor'un tek amacı en azından beraberliği sağlayabilmek idi ancak evdeki hesap çarşıya uymayınca sahadan bu defa boynumuz bükük ayrılmamıza vesile oldu. Kısacası bu oyunun ve maçın hakkı en azından beraberlikti ne yazık ki bu düşünce gerçekleşmeyince evimize bu hafta mağlup döndük.

Bazı futbolcuların gayretli mücadelesi de ekip oyunundan uzaklaşınca skor aleyhimize oldu. Tek kazancımız futbolcuların ellerinden gelen gayreti göstermeleri ve ilerki haftalarda daha iyi sonuçlara imza atabilecekleri konusunda bizlere yeşil ışık yaktı ancak bunu da sağlayabilmek için takımın bu günden itibaren aralıksız çalışarak fizik, kondisyon ve en önemlisi de uyum sürecini en kısa zamanda halletmeleridir.

Bu takımın ilerleyen haftalarda daha iyi mücadele edeceğine ve bizi daha üst sıralara taşıyacağına olan inanç ve arzuyla saygılar sunarım değerli okurlarım.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR