KÖSE'LER İŞİ BİTİRDİ

Efsane futbolcumuz Muzaffer Badalıoğlu'nun doğduğu Zonguldak ilinin takımı olan Zonguldak Kömürspor ile çok duygusal bir  maça çıktık. 

Bir dönem Türkiye Süper Ligi'ne damga vurmuş Samsunspor'da oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanmış milli futbolcumuz Muzaffer Badalıoğlu'na maçtan önce hem yönetimimiz hem de taraftarımız onu unutmadığımızı göstermek için mezarlığa akın etti. Bizler de Muzaffer  Badalıoğlu'na Allah'tan rahmet diliyor, mekanı cennet olsun diyoruz...

Maça gelirsek eğer, Köse'ler girdi goller geldi. Ahmethan Köse'nin oyuna girmesi takıma hareketlilik getirdi. Hocamızdan  daha sonra Bahattin Köse hamlesi geldi. Fakat dikkat edin gol yine organize paslarla atılmış gol değil. Rakip takımın defansının arkasına atılan uzun bir top ile Zonguldak  takımının kalecisinin hatalı çıkması ve akabinde Bahattin Köse'nin hatayı affetmeyerek aşırtma bir vuruş yaparak golü 
yapması.

Hele son 20 dakika, mahalle maçı gibi bir oyun, top bir o  kalede bir bu kalede. Hatlar arasındaki kopukluk devam ediyor. Dağınık futbol düzelmemiş. Oyun anlamında gene büyük sıkıntılarımız var. Pas oyunu yok, kaleye şut yok ve rakibe yakın oynamıyoruz. 

Bir tek Ferhat Çulcuoğlu pres yapıyor. Oğuz Gürbulak koşsam da olur koşmasam da olur havalarında.  Köprü vazifesi görecek olan Gökhan Alsan formsuz. Yalnız  ben bu kardeşimize güveniyorum, düzelecek. Şimdilik bireysel yetenekli futbolcularla işi götürüyoruz. Yazmakla bitmeyecek, bu iş nereye kadar gidecek? 

Böyle olmaz arkadaş. Bir sıfır galibiz ve maçın 88. dakikası rakibimiz orta sahadan  atılan uzun topla bizim defansın arkasına adam kaçırıyor ve  net gol pozisyon veriyoruz. Şükür vallahi atamadılar, o nasıl adam paylaşımı arkadaş, olmuyor böyle.

Bi izleyin, kendiniz bakın, nasıl da adamı kaçırmışız ve devamında rakibimiz tüm hatları ile yüklenirken Samsunspor yine rakip takımın arkasına uzun top attı. Allah razı olsun hakemden ofsayt bayrağını kaldırmadı... Kalecileri Bahattin Köse'yi düşürdü ve penaltı kazandık, golü attık rahatladık, maç bitti.

Sonraki hafta içeride Hacettepe ile oynuyoruz. Son maçında 4 kırmızı kart görmüş halde bize geliyorlar, o da çok güzel. Sonraki 3 hafta içerideyiz. Niye derseniz; Hekimoğlu Trabzon deplasmanı var. O maçı da içeride sayıyorum. Artık Trabzon takımları ile rekabet içinde, dostane ve seviyeli güzel maçlar oynuyoruz. Öyle de olması gerekir diyorum. Bu maçı deplasmanda oynasak dahi %100 yeneceğimize inanıyorum. İçeride Şanlıurfaspor  ve Sarıyer ile oynuyoruz. Sonra Manisa Futbol Kulübü'nün kaybetmesini bekleyeceğiz. 

Sevgili okurlarım, hoca konusuna gelirsek, bize bir tane değil iki tane hoca lazım. Neden mi? Diğer yazımı bekleyin...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR