Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

KENDİ KADERİNİ KENDİN BELİRLE

KENDİ KADERİNİ KENDİN BELİRLE

Maçın analizi ;
 4 - 2 - 3 - 1 sistemi ile oyuna başlayan Erhan hocam, bu önemli  karşılaşmada önemli ve mühim bir hata yapmamak için sisteme en uygun stoperi olan Sezer'e bu hafta çizik atmayıp onbirde şans verdi. Maçın 6. dakikasında rakip savunmanın yaptığı bir hatayı değerlendirip topu filelere yollayan Hasan'nın attığı golden ( 0 - 1 ) sonra Samsun spor genel yapısına uygun olarak ve bu maçın önemine istinaden en doğru sistem ile, topun arkasında durup, 1 ve 2. bölgede boş  alan bırakmayarak rakibi, ceza alanı dışında şut atmaya  zorladı, zorladı ama, rakibin bu kadar etklli şut atabileceklerini hesaplayamadılar sanırım.     
Samsunspor,  İkinci yarıda da orta sahasını savunmasna yakın oynatarak ve  kontra ataktan M'billa ve Ofeodu'nun hızlarına güvenerek başladı.  Altınordu ise,  53 de bulduğu  gole kadar ( 1 - 1 )  ceza alanından attığı etkili şutlarla başlayıp, golden sonra da savunmadan hücuma ayağa pas yaparak çıkarak topa daha çok sahip oldular. Erhan hocamın sistemi ise sadece bu maçta değil oynanan 32 maçtada aynıydı, '' savunmada bekle,  uzun toplarla kontra ataklara güven . Futbolda klasik ama  çok önemli bir söz vardır ya, YENEMİYORSAN, YENİLME.. 
Sonuç ; Eğer bu maçta yenilseydik, son hafta hesaptan hesapa koşacaktık. Urfa sporun Bolu'da puan kaybetmesinden sonra, Denizli maçında kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz. En güzeli de bu değil mi ?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR