Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

KAYIPSIZ BİR HAFTA

KAYIPSIZ BİR HAFTA

Eğer ki, liderlik hesapları yapan rakiplerini kendi sahanda yenemiyorsan, sanırım gelecek haftalar bizim için soru işareti gibi olacak. Kapanan Karabük takımın açmak için takım olarak hiç bir varyasyon yapmadık daha doğrusu yapamadık. Takım olarak posizyon üretemediğimiz için, topçular bireyselliği seçerek doğaçlama top oynamaya başlayınca da işler iyice karıştı. Böyle defansları dikine giderek, verkaçlar yaparak ve çapraz koşularla boş alanlar açacak tek topçumuz Ofeodu'nun da formsuzluğu ve bu formsuzluğunun getirdiği saçma sapan hareketleri bizi saç baş yoldurmaya kadar getirdi. 


Bu tip topçuları oyundan alsan bir dert almassan bir dert. Yani sakal, bıyık hikayesi, bu yüzden Ümit hocaya bu konuda hak veriyorum. Ama anlamadığım bir konu, 31 nci dakikada 10 kişi kalan bir takım karşısında sağ taraftaki Canberk - Burhan değişikliği, oysaki Canberk oyundan alınana kadar bu bölgede hakimiyeti eline almıştı. Üstelik oyundan alınmasaydı, 9 kişi kalan Karabük'ün en zayıf  noktası olan sol tarafı iyice çökertip forvetlere gol posizyonları üretebilirdi. Tamam, bu topçuyu oyundan çıkarmaya karar verdin de hocam, onun yerine girecek topçu tercihin, Burhan mı yoksa, çökmüş bir ortasahaya alınacak Muharrem' mi olmalıydı. 

Mustafa SEVGİ sahada yok, Mehmet ÇAKIR yok. Orta alan olmayınca forvetden gol beklemek de hayal oluyor. 4 ncü bölgede 90 dakika boyunca boş koşular yapan Alperen kardeşim, bu koşuları yaparak kendini çok yoruyorsun, sonrada yakaladığın posizyonlarda ki final vuruşlarında gücün kuvvetin kalmıyor.Her hafta futbolunun üstüne katarak oynayan Oğuzhan ve Ofansda bir şeyler yapmaya çalışan Ekigho. Her ne olursa olsun, kötü ve formsuz olacağımız haftalarda olacak, tıpkı bu hafta olduğu gibi, önemli olan  bu haftaları kayıpsız ve yenilgisiz atlatmak. Bir sonraki Elazığ karşılaşmasında Hasan ve Kone, daha sonraki 2-3 hafta sonrasında da Taha ve İvanov gibi kaliteli topçuların takımla birlikte olmaları, diğer topçu arkadaşlara moral ve güç vereceğinden eminim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR