İKİ TANE HOCA...

Geçen sezon 5 takımla birlikte şampiyonluk yarışına girdik, çekişmeli maçlar oynadık.  Bütün maçlarımız oyun ve skor anlamında  sıkıntılı oldu. Yani şöyle arkamıza yaslanıp rahat bir maç  izleyemedik ve lig hüsranla sonuçlandı. Scout ve vukuat ekipleri gitti, iki hoca harcadık iki menajer yerini korudu.

Bu sezon şampiyonluk parolası ile tekrar yola çıktık. On birinci hafta itibari ile  görüldüki guruptaki takımlar arasında para ve kalite yönünden çok büyük uçurumlar var. Bu yarış sadece Yılport Samsunspor ve Manisa FK arasında geçecek gibi görünüyor. Şu ana kadar takım top oynamıyor.

Her hafta değişik on birle maça çıkılması topçuların kafasını karıştırmış durumda. Hal böyle olunca maçlarda alınan 4 beraberlik Manisa FKile aramızda 6 puan oluşmasına yol açtı. Rakibimiz  Manisa FK'nın maç kaybetmeden yoluna devam etmesi takım içerisinde  gözle görülür moral bozukluğu yaratmış durumda.

Örnek verirsek, İnegöl maçı sevgili okurlarım. Perde arkasında göremediğimiz sorunlar da oluyor tabi ki onları da bilemiyoruz o etkili ve yetkili kişilerin işi en son içeride oynadığımız ve berabere kaldığımız Sancaktepe maçından sonra namağlup yoluna devam eden  Yılport Samsunspor'da buz hoca istifasını yönetime verdi.

Yönetim istifayı kabul etti. Üçüncü hocayı da yollamış olduk. Yukarıda yazdığım gibi. Neden ve niçin istifa etti? Anlaşılmadı fakat  iki menajerimiz hala görevlerinin başında duruyor. Asil taraftarımız Yılport Samsunspor'da geçen sezon ve bu sezon dahil  olmak üzere herkes üzerine düşen görevini fazlası ile yaptı.

Başta efsane başkan İsmail Uyanık gerektiğinde 24 saat tesislerde yattı kalktı. Yönetim ve futbolcuların en ufak sorunları ile tek  tek ilgilendi. Tesislerde disiplin üst düzeyde, özel masör ve doktorlar görevlendirdiler. Yönetim ayrıca futbol takımı için Türkiye'nin  en iyi spor ve sporcu psikoloğunu Samsun'a getirip görevlendirdi. Sonuç koskocaman SIFIR. Hala başladığımız yerdeyiz.

Ne yapmalıyız? Sevgili okurlar, geçen yazımda belirtiğim gibi hatırlarsanız ikinci hoca lazım dedim.  Neden lazım? Şimdi yazıyorum. Diğer hocamız takımımızdaki topçuların formsuzluğuna çare olması  için, takım içindeki arkadaşlığın birlik ve beraberliğin oluşması için, futbolcu arkadaşlarımızın çok iyi top oynamaları için, takım içerisindeki ölü toprağının kalkması ve kafa olarak büyük küçük bakılmaksızın maçlara  konsantre olmaları için değerli okurlar, takımın çok iyi bir hoca tarafından okutulup üfletilip, kurşun döktürülmesi gerektiğine artık inanmaya başladım...

Saygılar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR