Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

HASTALIKLI BÖLGE BELLİ

İlk yarının bitmesine sadece bir hafta kaldı. Sanırım yönetim bu ara  zamanında,  ya Ümit hocaya kapıyı gösterecek ya da Ümit hocayı istemeyen topçulara kapıyı gösterecek. Çok büyük bir ihtimalle de bu olacak çünkü en akıllı çözüm ve doğru yol  bu. Sayın başkan TUTU topçulara; '' kardeşim siz bu hocaya baş kaldırdınız, bizde yönetim olarak size kırmızı kart göstererek, başka bir kulüp bulmanızı istiyoruz''  diyecek.. Şİmdi çok merak ettiğim konuya geleyim, eğer sayın başkanım ve yönetimi böyle karar verdiği takdirde,  Malatya maçından sonra hocayı protesto eden spor basınına nasıl bir yaptırım uygulayacak mı veya onları alkışlayacak mı ????

Benim Ümit hocayı eleştirdiğim tek konu, dik duruşunu bozmasıydı. Ofeodu ve bazı topçuları sırf bir gurup taraftar istedi  diye ((( Özür yemeğini saymıyorum ))) bu hafta onbire çıkartması bence hocanın yaptığı en büyük hataydı. Ve saha içinde bu topçular takımı on kişi, dokuz kişi hatta sekiz kişi bıraktılar. 53 dakika bu topçulara dayanabilen Ümit hocamın, dik durarak sahaya bu arkadaşlardan yoksun, gençlere imkan vererek çıkması ve kendisini eleştiren basın arkadaşlara da '' Kardeşim şu,şu şu  topçular takıma zarar verdiği için bende onların yerine gençlere imkan verdim ''  demesini  beklerdim. 
Şu an hocamın elinde bazı tarnsfer isimlerinin olduğunu tahmin ediyorum. Herkesin gördüğü ve söylediği gibi bu takımda  Furkan- Oğuzhan - Taha  hariç, bu armaya ve camiaya yakışan topçu yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR