GİZLİ KAHRAMANLAR

Yılport Samsunspor klasiği olarak maça iyi başladık ve devamında 4. dakikada golü kaçırdık. Dakikalar fazla ilerlemeden 8.dakikada golü bulduk.Tarsus takımı golden  sonra biraz üzerimize gelir gibi oldu. 

Top oynamak isteyen görüntü verdi ve ataklarını sıklaştırdı. Bu atakları çok başarılı bir şekilde  durdurup kesen ve takımı atağa sürükleyen gizli Kahramanlar Gökhan Alsan ve Ferhat Çulcuoğlu ortaya çıktı. Oynadıkları futbolla parmak ısırttılar.

Oyunun insiyatifini tekrar ele geçiren Samsunspor gene  kaçan bir golün ardından Gökhan Alsan liderliği ve Ramazan Çevik asistiyle Bahattin Köse'nin golü ile soyunma odasına net skorla girdiler.

İkinci yarıya yine iyi başlamadık rakibin atakları fazlalaştı. Defansta yakın markajda bulunamayınca zorlandık. Bu sefer gizli kahramanlara rakibin gol pozisyonlarında müthiş kademe anlayışı ve kritik hamleleri ile Caner Arıcı devreye girdi.

Dakikalar 58'i gösterdiğinde gizli kahraman Gökhan Alsan, kendi başlattığı atağın devamında attığı kafa golü ile  durumu 3-0'a getirdi. Bu golle rakip dağıldı. Maçın en iyilerinden  biri olan Bahattin Köse'yi taraftara alkışlattırmak için İrfan Buz hoca onu oyundan aldı. Bahattin Köse oynadığı futbolla alkışı hak etti. Dakika 82.. 4-0. Dakika 90.. 5-0  ve maç bitti. 

Değerli okurlarım, Yılport Samsunspor 90 dakika aynı tempo ile  maçı hiç bırakmadan oynadığı mücadeleci futbolla İlyas'ın ileride diri kalmasını sağladı. İlyas da oynadığı futbolla döktürdü. Forvette Bahattin Köse, Ramazan Çevik, Ahmethan Köse Guido Koçer zaman zaman çok zekice ileri çıkışları ile Gökhan Alsan ve İlyasın Kubilay Yavuz'un üzerindeki yükü aldıklarını gösterdiler.

Biraz aksayan yönlerimiz var. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Samsunspor artık final maçlarını kaybetmeyecektir. Kalemizde gol görmememiz bizleri ayrıca mutlu etmiştir. 

Yılport Samsunspor, Tarsus maçına çıkabilecek en iyi 11 ile çıkmıştır. İrfan Buz hoca takımı çok  iyi analiz etmiş, noksanlıkları görmüş ve bence yenilmez bir takım yapmıştır.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR