Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

DELEGE İKTİDAR OLMAK İSTEDİ

    M.H.P.’de değişim selinin önünde durma çabalarının beyhude olduğunu 10 Temmuz’daki kurultayda görülecek. Daha önce siyasette başarılı olan Türkiye’yi yönetmeye talip kadın aday oda Meral Akşener’dir.

    M.H.P. vekillerden net tavır bekleniyor. Kervan yola çıkmıştır, dönüş yok. Kim esip gürlerse gürlesin kim başka mercilerde hizmet beklerse beklesin, halkın istediği netice olacaktır.

    Geçmişte siyasette halkın dediği olmuştur, muhalif olanların atmadıkları çamur kalmadı. M.H.P. geleceği kaotikle bir sürece sokulmaz, bunun için aklı selim ve sorumluluk ahlakıyla gereği yapılmalı.

    Netice itibariyle politik mücadeleden kayarak suçlamalarla dedikodularla partiyi derinden yaralayacak seçmeni uzaklaştıracak davranış ve söylemler geleceği karartır. Gönül kırmayı değil hoşgörülü olmak partiyi büyütür.

    M.H.P. yenilenmeye atılıma sirkelişine ihtiyacı olduğu gelişmelerden anlaşılmaktadır. M.H.P. içine sokulmak istendiği bu dar kıskaçtan biran önce çıkarılması açısından büyük önem taşımaktadır.

    Kurultayda görülen coşku ve heyecan herkesin M.H.P. konuşması ülke siyasetinden partinin her geçen gün büyüklüğü görülmektedir. M.H.P. delegesi partinin iktidara gelmesi için önünün açılması talebini gürselse duyurdu.

    Türk milleti bulunduğu sıkıntılı coğrafyada M.H.P. sahibi olmasını istemektedir. Geleceğin aydınlık günleri M.H.P. olacağına, her geçen gün daha iyi anlamaktadır.Ülkede yaygınlaşan belirsizliği yok edecek parti M.H.P.’dir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR