ÇİFT BAŞLILIK 

Samsunspor A.Ş yönetim kurulu üyesi ve Başkanı olan efsane Başkan İsmail Uyanık geçen sezon ve bu sezonun faturasını kendine keserek vazifesinden ayrıldı. 

Basın toplantısında öne çıkan detaylara baktığımızda çift başlılık vurgusunu dile getiren İsmail Uyanık, en önemli olayın çok kaliteli olan ve takip edip aldığımız futbolcuların kötü performansına değinerek bu olayı çift başlılığa bağladı.

Ama bu kötü futbolun ve futbolcuların formsuzluğunun nedenlerini bildiğini ve düzelmesini temenni ederek konuşmasına şöyle devam etti.  Endüstüriyel futbolda maddiyatın çok önemli olduğunu ve sportif başarıszlıkta psikolojik etkenlerinde önemli rol oynadığını ve bunlara dış etkenlerin de eklendiğinde hastalığın arttığınını dile getiren Uyanık, konuşmasında ayrıca birliktelik vurgusu yapmıştır.   

Samsunspor arması ve takımı bu şehrin taraftarınındır. Gerektiğinde elimizi değil gövdemizi de taşın altına koyacaklarını ifade eden Uyanık, son  noktayı koymuştur. Arkadaşlar önce şunu unutmayalım İsmail Uyanık ve Yüksel Yıldırım bu takım süper ligde iken gelmedi. En zor dönemde geldiler ve şu an itibari ile 24 kişilik hazır bir  takım var ve şampiyonlukta iddalı durumdayız. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. 

Günümüz  futbolunda duygusallığa gerek yok. Başarısız olan gidecek ve birilerinin önü açılacak. Sevgili sporseverler, Efsane Başkan İsmail Uyanık aslında bize çok büyük miras bıraktı. Neden?

56 limanı 22 bin çalışanı olan, geçmişte Samsunspor'da yöneticilik yapan, Samsun'u ve Samsunspor'u çok seven, hırslı ve bir o kadar da zeki, iş hayatında çok başarılı Samsun'umuzun gururu Yılport Holding Genel Başkanı Yüksel Yıldırım'ı bizlere kazandırdı. İnanıyorum ki Yüksel Bey, kuracağı yönetim kurulu ve teknik ekible beraber bu büyük camiayı tekrar ayağa kaldıracak. Menfaatlerini gözetecek ve inşallah şampiyon yapacaktır.

BÜYÜK LİDERLERİN ESERLERİ HER ZAMAN GELECEĞE IŞIK TUTAR.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR