BÖYLE ŞAMPİYONLUK GELMEZ!

Eyüpspor, galibiyet halinde lider olacak, tüm Türkiye'nin dikkatini çekecekti. Bu yüzden daha bir motive çıktı Samsunspor karşısına. Samsunspor kanadında ise bir çıkış maçı arayışı vardı. İyisiyle kötüsüyle mutlak bir galibiyet. Samsunspor, Eyüp deplasmanına beraberlik rızasıyla çıkmadı doğru ama ortada oynanan oyunda öyle aman aman bir performans değildi. Mücadele vardı ama eh işte. Aşırı pas hataları göze çarptı. Yani Antalya kampınında pek bir etkisini göremedik sanki.

Puan tablosunda yerine yakışmayan tek takımdır Samsunspor. Parasal gücüyle, adıyla, şehriyle hangi yönüyle bakarsanız bakın Samsunspor'u görürsünüz puan tablosunda sırıtan. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet ve kazanılması gereken önemli bir maç daha berabere. Bir türlü düzelemiyor, hiç bir maça ağırlığımızı koyamıyoruz. Arasıra alınan galibiyetle ancak kendimizi kandırırız.

Çınari ve Berk maçın kötüsü Saviçeviç, Fofana ve Osman iyisiydi. Nurullah'a Timur'dan yediği gol, Soner ve Ali'ye bu maçta zayıf kalmaları hiç yakışmadı. Özellikle Ali biraz oyuna etkisi olsaydı bu maç kesinlikle kazanılırdı.

Takımdaki zorunlu eksikler Hasan ve Yasin'in her ne kadar yerleri doldurulsada, onların sahada olmaları gibi olmaz. Dönüşleri iyi olur inşallah. Boli'yi eksiklikten saymıyorum benim için olmaması daha iyi. Saviçeviç, maçın kilit ismi. Orta sahanın kontrol ünitesi yine iyi bir maç çıkardı. Aferin Saviçeviç

Tomane, penaltı yı kesinlikle Savi'ye bırakmalıydı. Maçta oldukça diri ve mücadeleci yapısıyla ağırlığını hissettirdi. Son dakikalarda direkten dönen topu büyük şanssızlıktı.

Her zaman yazdım şut atın. Kaleyi gören vursun diye. Tek şut tek gol neredeyse. Bir takım neden şut çekmez birisi bana çıkıp anlatsın çok merak ediyorum ve iddaa ediyorum Tff 1.lig de kaleyi bulan 5 şutun 3 ü gol olur. Fuat hocanın şut eksikliğini görmesini temenni ediyorum bir an önce.

Hakem Burak Şeker, maçın kontrolünü elinde tutmakta zorlandı ama maça etki edecek bir hatada yapmadı. Genel olarak yerinde kararlar verdi.

Önümüz hafta, zorda olsa MKE Ankaragücü'nü yenen 18 puanla ve maç fazlasıyla 9.cu sırada bulunan Adanaspor ile oynayacağız. Benim şahsi görüşüm çok rahat geçebileceğimiz bir rakip Adanaspor. Eğer dersimize iyi çalışır, rakibi iyi çözer ve moral motivasyonumuzu yüksek tutarsak.
  
Hoşçakalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR