Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

BAŞLARKEN

Bebek doğdu. Bir haftalık oldu bile. Zaman ne çabuk akıp gidiyor. Bir su misali. Sayılı gün çabuk geçiyor. İnsanları kırmamaya , üzmemeye çalışalım. Ama doğrudanda asla ayrılmayalım.
Siz dostlar, sayın okurlar bu köşede “BAŞKAN"dan” asla sizleri üzmeyeceğim. Amacım esnaf camiasının sorunlarını ve dertlerini dile getirip üstlere duyurmak. Ayrıca uyarılarımı ve bilgilendirmelerimi kalemim yazdığı sürece siz okurlara iletmek olacaktır.
Bu ülkenin esnaf ve sanaatkarları ürkektir. Maliyesinden,  Bakurundan, SSK"sından yani resmi dairesinden korkar. Nede olsa küçük esnaf ve sanatkarlar diye nitelendirilir. Ah bir büyüse tüccar olacak, cesaret  ve para kazanacak ama nerdeee! Devlet babanın da gücü ancak ona yeter. Korumaz, koruyamaz üstelik tedbirde almaz. Gerçi bunu ayrı bir zaman diliminde sizlerle paylaşacağız. Şimdilik bu kadar.
Samsun genelinde 91.000 Esnaf Odaları Başkan Vekili Türkiye ve Samsun  genelinde  1.250.000 elektrik elektronik ve benzerleri esnaf ve sanatkarların-Türkiye Elektrik Elektronik ve benzerleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Samsun Oda Başkanı-temsilcisi olarak, ESNAF ve SANATKARLAR"la ilgili her türlü haberi esnaf ve sanatkarla iletmeye  çalışacağım. Bu haberler odalarla ilgili gelişmeler olur. Yasa değişiklikleri olur. Velhasıl tüm Esnaf sanatkara ses olmaya çalışacağım.
Okuma alışkanlığımızı en az bir gazette olarak sürdürürsek bir kısım olaylardan ve yeniliklerden haberimiz olur. Umarım kısa ve öz olan uyarılar, Dikkate alınırda camiaya katkımız olur. Spikerin biri ne derdi” Beni izlemeye devam edin.” Bende “Beni okumaya devam “diyorum.
SEVGİLERİMLE.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR