ARTIK MASKENİ ÇIKART TFF

Ne olduysa bu koronavirüsten sonra oldu, ne olduysa bu pandemi sürecinde oldu. Artık naske düştü gerçek yüzler ortaya çıktı, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen, bıyık karşıya tükür üstünüze gelir..

Alınan kararlar bir çok takımın hoşuna gitmedi; ya takımlarını sahadan çekecekler ya da  haklarını mahkemelerde arayacaklar, tabi bu olaylar bizi ilgilendirmez..

Fakat bu pandemi süreci geçen sene olsa idi ortalık yanardı. Allahtan Yüksel Yıldırım gibi birisi yıldırım gibi ortaya çıktı da ligin ilk 10 haftasından itibaren temiz bir sayfa açıp , aşıyı bulup ligin ikinci yarısı ile birlikte takımı şaha kaldırıp rakiplerine 10 puan fark atarak Yılport Samsunspor'u bu beceriksiz TFF'nin eline düşürmedi. Şimdi transfer'lere odaklanmış bir Yılport Samsunspor var, kimse gölge etmesin.

Yılport Samsunsporla alakalı transfer dedikoduları yapıp boş boş yazılmasın. Bu profosyonel kadro işini bilir, hocamızın çok iyi bir scouting ekibi var, futbolcu izleme komitesi var. İnanıyor ve güveniyorum, çok iyi bir kadro mühendisliği yapıp yerli yabancı transferlerini bitirecektir.

Sesiz yıllık aradan sonra en yakın rakibine 15 puan fark atarak şampiyon olup 3. Lig'e terfi eden Çarşambaspor'umuzu da tebrik eder bu şampiyonlukta payı olan yönetime, teknik ekibe ve kulüp çalışanlarına ayrıca teşekkür ederim.

BAL'a yükselen küçük kasabamızın büyük takımı Evcisporumuzu tebrik ederim.. Kadınlar Futbol 1.Ligine yükselen YabPa Kadın Futbol takımını tebrik ederim. 

Profosyonel liglerde Samsunumuzu başarılı ile temsil eden bölgemiz teknik direktörlerini de unutmayalım. Kendisi Samsun'un evladıdır, teknik direktör Ertuğrul Sağlam hocamızı tebrik ederim;  ekibinin hepsi Samsun bölge hocalarından oluşan Sultan Beyli Belediyespor teknik direktörü Besim Durmuş hocama ve ekibine teşekkür ederiz;.

Yine Samsun bölgesi teknik direktörlerinden Afjet Afyonspor'un  başarılı teknik direktörü Ferruh Özgün hocamıza teşekkür ederiz; yine ekibi ve kendisi Samsun bölgesine bağlı Çarşamba sporumuzun hocası Kenan Yelek ve ekibine teşekkür ederim.

Samsun bölgesi BAL hocalarımız Boyabat Belediyespor hocası Metin Günay hocama, Atakum Belediyespor hocası
Mustafa Kara hocama başarılarından dolayı teşekkür eder; tüm Samsun bölgesine bağlı teknik direktör ve hocalarıma sonsuz başarılar dilerim..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR