5 DİREK 1 GOL

Direkler arası şampiyonluk geliyor... Gol vuruşlarında 3 topu direğe nişanlayıp  gol atan Yılport Samsunspor maçı galip bitirdi. 2 gol vuruşu direğe takılan Tuzlaspor bizlere ecel teri döktürdü.

Maça gelirsek Yılport Samsunspor kadrosunda ast, yedek, cezalı noksanlığı olmaz. Çok alternatifli bir kadromuz var. Bu geniş kadro son haftalarda, oynadığı futbolla şampinyoluğu hak ediyor. Yanlız son haftalarda takımda anlamsız sinir stres birikmesi var ve bu da oynadığımız maçlara yansıdı. Son iki maçımızda 4 kırmızı kart görüp 5 puan kaybettik.

Fakat gereken önlemleri alan yönetimimiz ''Milli maç arasını iyi değerlendirip, takıma gereken moral motivasyonu vermiş. Final niteliğinde olan Tuzlaspor karşısında iyi futbolumuza gölge düşüren bir olaya şahit olduk. Maçın 77. dakikasında Vukan Saviçeviç 2 sarıdan ağır bir kararla kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Oyunun ilerliyen dakikalarında sıkıntı çekmemize rağmen son dakikalarda bulduğumuz golle maçı 2/0  net skorla bitirip galip gelmeyi bildik. Bu maçtan ders aldıkmı? Evet almamız gerekir. Bir hakemlere dikkat, iki TFFdikkat, üç müptezellere dikkat, dört içimizdeki İrlandalılara dikkat etmemiz etmek gerekir. Sonra takıma bakacağız... Saviçeviç biraz dikkat! Hamroun Süper lig'de bile can yakar, Yasin'in kariyeri yeter.

Tomane nerede kaldın be kardeşim? Hoş geldin. Nurullah bir maçta olsun bari plajon yap. Mücahit sakin ve ne yaptığını biliyor. Gökhan Karadeniz biraz kıpırdadı, Dje Dje o kadar koşuyor ki koşarak Afrikaya bile gider... Veli, Yalçın, Caner kendinize gelin. Şimdi kaldı 6 tane final maçımız bu maçlara iyi motive olmamız gerekir. Bu maçlarda sakin olmamız gerekir. 

Bu maçlarda takımımız kalitesi ile rakibi ezmesi gerekir. Bu maçlarda yönetimin kalitesi, hocalarımızın kariyeri, futbolcularımızın ismi ve yetenekleri her zaman rakibe karşı bir sıfır önde. Son haftalarda  maçlarımıza hep Ege bölgesi hakemleri veriliyor, olsun. Hakemi de yeneriz ve bundan sonra maçlarımızda  Ege bölgesi hakemleri istiyoruz. 

Şöyle baktığımız zaman rakiplerimiz kazanmaya devam ediyor. Bundan sonra Yılport Samsunspor maçlarını kazanmak zorunda. Çünkü artık  kredimizi bitirdik. Ayrıca gündüz maçlarında sıkıntı yaşıyorduk. Tuzla spor galibiyeti ile onu üstümüzden attık...

Geleceğe dair planlar yapmaya başladık. Bundan sonra bizi kimse durduramaz. Neden derseni, ben en son maçta  futbolcularımızın gözlerinde o ışığı gördüm.

SEVGİLİ OKURLARIM, BİR ŞAMPİYONUN YÜREĞİNİ HİÇ HAFİFE ALMAYIN.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR