Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

UZATMALARDA GELEN SEVİNÇ

          Dört haftada kaybedilen 7 puan Samsunsporu üst sıralardan kopmasına neden olmuştu ki, Gaziantep Belediye karşısında kaybedilecek puan ve puanlar, artık hedeften sapmamıza neden olacaktı. Bunun bilinci ile sahaya çıkan takımımızda, dörtlü savunmamıza el değmeyen KALPAR hoca,  iki ön liberoya Adnan ve Taha'yı monte ederek ortanın sağına Umar soluna Musa Sinan' ı yerleştirip, ortanın göbeğinde yani forvet arkasında Musa AYDIN'ı bırakarak elde kalan tek santrafor Haluk' tan dönen toplara vurmasını hedeflemişti. Evet 4-2-3-1 sistemi ile hedef buydu ama ilk 45 dakikada bu hedeflerin hiç biri olmadı.
         Ne Adnan'ın ara paslarını Haluk alabildi, ne Musa Sinan ve Umar açıkları kullanabildi, ne de Taha orta alana yardım edebildi. İki ve üçüncü bölgede topa hakimiyet rakip üstümüze gelmediği için bizdeydi.Ama sadece o kadar.Bu bölgeden topu dördüncü bölgeye aktaramayınca Haluk ve Musa AYDIN topa sahip olmak için bu bölgelere gelmeye başlayınca,ilk yarı gol atmamız hayaldan öte geçemezdi  ki öyle de oldu.
           2. yarıya Erdem-Taha, Haluk-Arif değişikliği ile başlayan Kalpar hoca en akıllı işi yaparak 4-3-3 sistemini uygulatmaya başladı topçularına.Orta üçlüyü Adnan-Arif-Erdem ile kuran hoca, üçlü forveti de Umar-Musa Aydın ve Musa Sinan' la kurdu. Musa Sinan'ı 75 dakika sahada tutması bence Hocanın tek hatasıydı.Hoca ikinci yarıya bu topçunun yerine Canberk'le başlayabilirdi. İlk yarıda 2.nci bölgede hakim olduğumuz topu, bu devrede 3 ve 4.cü bölgeye taşıyıp buralarda hakim olduğumuzda hemen hemen soner hariç on topçumuz da rakip sahada oynamaya başlayınca, mükafatı da 73. dakikada 3 forvetden değil defansdan Murat la geldi (1-0). 80. dakikadan sonra da yavaş yavaş geri yaslanmaya başlayınca rakip takımın topla oynamasına izin vermiş olduk. Bu da topçularımızda stres yapmış olacak ki hatalar peş peşe gelmeye başladı. Bal yapmayan arı gibi 90 dakika oraya buraya çalışan Umar dan tut ,Musa AYDIN,Cemil ve Erdem çok hatalıydılar. hakem Yaşar Kemal UĞURLU 68. dakikada lehimize görmedği penaltıyı 90+1 de ceza alanımız içindeki Erdem in hareketini görerek aleyhimize penaltı verdi(1-1). 90+3 hata yapan Erdem in golü ile (2-1) önce hüzün yaşayıp sonra sevindik.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR