Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Siyaset Kazanı..![3]

Siyaset kazanı yazı serimin üçüncüsü, bir hafta gecikmeyle sizlerle buluşuyor.Bu kazan hiç boşalmayacak, yazı diziside bitmeyecek gibi.Çünkü kazana girecek sürpriz isimler yavaş yavaş kıpırdanmaya başladı bile.Halk deyimiyle;Karıncalandılar..!
Yazı serime herhangi bir şekilde gelen öneri ve tenkitler, şunu gösteriyor.Yaklaşık on yıldır gündemde olan ve geçmişte siyasette bulunup; Belediye başkanlığı, Belediye ve İl Genel Meclis üyeliği yapıp bırakanlar veya devam edenler hâla konuşuluyorsa, bu onların değerini gösteriyor.Unutulmamışlar..!
Belediye başkanlığı, Belediye ve İl Genel Meclis üyeliğine müracaat eden aday adaylarından seçilerek görev alanlar, bugün dahi gündemde kalıp konuşuluyor.Buradan şu anlaşılıyor.Aday adaylığından aday konumuna gelmelerini sağlayan İl başkanı ve ekibinin, sağlıklı ve doğru çalıştığını, ne kadar isabetli kararlar verdiğini de ortaya koymuş oluyor.
İşte o dönem; Belediye başkanlarını, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerini aday adayları içinden seçip aday yapan il başkanı ve ekibi uzun bir aradan sonra, şu an yine görev başında.Bu nedenle Fuat KÖKTAŞ başkanım, seni ve ekibini kutluyorum.İnce dokuyup sık eleyerek görev verdikleriniz, hâla dimdik ayakta ve hâla gündemde.Bunca geçen zamana rağmen, hâla görev alıp alamayacakları konuşuluyor.

Akıllı liderler, toplumun temel yapısını ve değerlerini zaafa uğratmaktan kaçınmalıdır. Zira bu türlü davranışlar önce toplumu, sonrada devleti zaafa ve yıkıma götürür.
J.G.SEUME

Fuat KÖKTAŞ başkanım;İnsanlar, sizden ve ekibinizden aynı başarıyı bu dönemdede bekliyorlar.
Adaylar yavaş yavaş kazana girmeye başladı. Kazanların altında ateşler yandı yanacak.Bir kısım insan hâla ilin görevden alınması hayaliyle yanıp tutuşuyor, bununla yatıp bununla kalkıyor.Hade ordan..!
Öpmediğin bileği bükeceksin.Yok bükemiyorsan, o zamanda atalarımızın dediği gibi “Bükemediğin bileği öpeceksin.” Yani ”Bir işi daha iyi yapanı takdir edeceksin”.Hayallerim ve hayalleriniz spor salonunda kaldı.Başka bahara..!
Bir teşkilatın içinde,kazanan veya kaybeden diye bir şey yoktur.Görev değişimi vardır.Kazanan AK Parti teşkilatı olmalıdır.Seçim salonda kalmıştır.Şimdi birleşme zamanıdır.Bu yerel seçimler, Samsun'da zorlu bir yarış içinde geçecektir. Çünkü merkezde üç büyük ilçe kaybedilmiştir. Siyaset kazanlarını gelişi güzel doldurmayalım.Benim değil, bizim adaylarımız olsun mantığını kullanarak, aday adayı isimler üzerinde özenle durup, doğru kararlar verelim.İş işten geçtikten sonra, vahlanmanın hiç kimseye faydası ve katkısı yoktur.Böyle biline..! Böyle davranıla..!
Her şey gönlünüzce olsun.
SEVGİLERİMLE..!
BAŞKAN'dan / Nihat KAHVECİOĞLU

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR