BAŞBAKAN SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A

Sayın Başbakan, amacınız nedir ?

                    Bu BDP' lilerin ağababası PKK'lı itler, polisimizin ,askerimizin  canını almak için can atarken. Bölgemize gelen şehitlerimizin daha naşı soğumamışken, silah arkadaşlarına ve Karadeniz'in Yiğit Türk evlatlarına küfür eder gibi bu sefil güruhu , Devlet Erkânının nezaretinde neden dalga geçercesine buralara gönderiyorsunuz?

                   Şanlı Albayrağımızdan rahatsız olduğunu söyleyen PKK'lı piçler istedi diye lojmanlarımızdan ve devlet kurumlarımızdan Türk Bayraklarını indirtecek kadar , PKK'lılara karşı hassas ve dikkatlisiniz. Karadenizli Türk Evlatlarının hassasiyetleri Sizin için hiç mi bir şey ifade etmiyor ?

                   Size  %60 civarında oy veren bu şehirleri çantada keklik ya da Milli Hassasiyetten yoksun mu görüyorsunuz ?

                  PKK ve Apo'ya vermediğiniz taviz kalmadı. Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi diyorsunuz bunun adına birde. Milli olmak neresinde, kardeşlik neresinde ise ?

                   Bu Sefil Güruhun, Aziz  Memleketimizin toprağını kirletmesi ve Türk Milletini provoke etmesi hangi kardeşliğe hizmet etmiştir ? Kürt, Çerkez, Gürcü, Arap vs. hepsi bizim canımız ciğerimiz. Başımızın tacı, binlerce yıllık kader ortağımız. Biz onlarla ekmeğimizi, toprağımızı, suyumuzu her şeyimizi seve seve paylaşırız, paylaştık ta. Ancak ,Sizin,bizce gaflet hatta ihanete varan ve Amerika ve Avrupa'dan sevk-idare edilen politikalarınız bizi gittikçe birbirimize yabancılaştırıyor. Diyarbakır'dan, Urfa'dan, Hakkari'den Vatanımızın bütün illerinden anadili ne olursa olsun Albayrağın altında yaşamaktan rahatsızlığı olmayan herkese, ben de , eminim ki tüm Karadenizli Türk Evlatları da kapılarını sonuna kadar açar ve şeref misafiri olarak ağırlar.

                 Siz, bize , Apo'yu, PKK'yı ,BDP'yi yani bugün ilimize gelerek huzurumuzu kaçıran  provaköterleri dayattıkça kardeşlik bağlarımız zayıflıyor. Türk Milletine ve tamamı yukarıda izah ettiğim zihniyette olduğundan emin olduğum Türk Milliyetçilerine açıkça kin güdüyorsunuz. Yaptıklarınızın, söylediklerinizin tek açıklaması bu. İstediğiniz kadar kameralar önünde namaz kılın, istediğin kadar Kur'an okuyun ama bilin ki ; bu kadar insanın vebali yani kul hakkı peşinizi iki cihanda da bırakmayacaktır.

             Türk Milleti ; Çinlilere ,İranlılara , Ruslara, Fransız, İngiliz, Alman , İspanyollara, Bizanslılara kısaca gelmiş geçmiş tüm savaştığı milletlere ve içinden çıkan onca haine rağmen 5.000 yıldır ayakta. Siz , Sizin Türkiye'de ki koalisyon ortaklarınız, akıl hocanız ve amiriniz Amerika , İsrail ve herkese rağmen var olmaya, Allah'ın müşrik ve münafıkların sırtından eksik etmediği kırbaç olmaya devam edecektir.  Bu böyle biline...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Alperen CARUS Arşivi
SON YAZILAR