Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

M.H.P

Gazi Mustafa Atatürk'ün "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünü benimseyen, milli iradeye daima saygı duyan
bunun dışında olan yönetimleri asla kabul etmeyen bir siyasi iradedir.

Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü, Türkiye Cumhuriyeti devletinin bağımsız, güçlü , üniter yapıyı koruyan, insanları mutlu, insanlar arasında ayırım yapmayan, hür düşünceye saygı duyan, üzüntü ve sevinçleri paylaşan, herkesin daha iyi eğitim
görmesini Türk milletini ileriye taşımayı isteyen siyasidir.

Dünya siyasi ve ekonomik gelişmesini, sakin ve olgunlukta takip eden vereciği kararlarının zamanlamasını iyi ayarlayan bulunduğu coğrafyada ve dünyada sözünü dinletecebilcek, devlet tecrübesi olan birikime sahiptir.

Türk milletinin vatandaşı olarak övünen, kendisine güvenen milli ve manevi değerlere, vatanına milletine bayrağına bağlı, birlik ve beraberlik içinde yaşamayı seven siyasidir.

Ülkenin ekonomik alanda gelişmesini, sanayinin dengeli dağılmasını işsizliğim ortadan kalkması,ülkenin var olan kaynaklarının verimli değerlendirilmesi, elde edilicek gelirlerin, halka yansıması, Türk halkının geleceğine ümitle bakmasını,imkanlarının yaratılması için politika üreten, düşünceye önem vermektedir.

Tarım politikası;arazileri ekilebilen duruma getirmek, iç tüketimi karşılayan, diğer ülkere kaliteli mal satabilen, çiftçinin
ürettiği mala  taban fiyatı verebilen, tarım aletleri, tarım ilaçları, gübre,akaryakıt,tarım girdilerini uygun fiyatlarla çiftçiye vermek için , her türlü kolaylığı sağlamak  seçim beyannemsinde ifade edilmiştir.

Sosyal devlet olarak; geliri olmayanlara hilal kart, 65 yaş üzerinde ihtiyacı olanlara, her ay, yaşlılık  maaşı, emekli memurlara yılda bir aylık fazla maaş verilmesi seçim beyannamaesinde belirtilmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkeyi kurarken, " Ne mutlu Türk'üm diyene" sözünü ifade etmesiyle,doğusuyla batısıyla, kuzeyi ve güneyi ile herkesi kapsayıcı bir devlet kurmuştur.

                                            Necati Şahinkaya
                                                  12.11.2013

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR