KANLI ELLERİ SIKMAYIN !

Şu son günlerde bazı devlet liderleri, ölüm sahnesine çıkarak, maske takmalarına gerek olmadığı teorilerini pratiğe dökmenin hazin ve hain rolünü oynuyorlar.

Düne kadar Nato dedik onlar için Mehmetçiklerimiz şehit ve gazi oldu. Avrupa Birliğine girmek istedik, yıllarca bizleri kapılarında oyalayıp almadılar almazlarda bu Hıristiyan birliği. İnşallah ta almazlar. Almazlar da biz de Türk ve İslâm ülkeleri birliğimizi ve ortak askerî gücümüzü kurar, ortak paramızı basarız.

Rahmetli Özal zamanında sıkıntıdaki Rus’a ödünç para bile verdik. Gelişmesi için iş adamalarımız müteahhitlerimiz halen oradalar. Uçakları ile tüm uyarılara cevap vermeyen, sınırlarımıza girerek bizi test etmeye çalışan Putin, bizim ne millet olduğumuzu hatırlamıştır umarım. Sınırımıza, topraklarımıza Rus’un demode uçakları tecavüz etmeye niyetlendiğinde, biz de çiğnetmedik vatanımızı, çiğnetmeyeceğiz diyerek, bir uçağını düşürerek savunmamızı yaptık. Votkayı fazla kaçıran Putin, kalkmış bize altı maddelik yasak listesi yapmış. Yemişler senin listeni, bizde gıdaları ürünleri göndermeyiz, açlıkla inleyecek fakir halkına hesabı sen verirsin. Tüm askerî ilişkileri ve Türkiye’ye turist göndermeyi, vizesizliği askıya almış. Sanırım tüm işadamlarımızı, paralarını alacaklarını ödemeden sınır dışı edeceklerdir. Belki de orada okuyan öğrencilerimizi de sınır dışı ederler.

Çevremizdeki ülkeleri silahla donatıp, bize vur-kaç yaptıracaktır. Bize yüksek parayla sattığı petrol ve doğalgazı bile kapatabilir. Biz Büyük milletiz, çözüm buluruz da kendisi parasız, gıdasız ne yapacak?

Bununla da yetinmeyecek; güneyimizde PYD ve diğer terör örgütleri ve Eset ordusu ile bize, sınırımıza dayanacak tüm Irak’ın ve Suriye’nin kuzey bandını Araplardan ve Türklerden yoksun bırakarak, ta Akdeniz’e koridor açacaktır. Açacağı bu koridordan petrol, doğalgaz, ticaretlerini koordine ederek, güya Kürt kardeşlerimizi ve Zalim Eset’i koruma bahanesi ile, yıllardır buzulların altında, kutuplarda gördüğü Akdeniz’e inme rüyası gerçek olacak hayâline dalmıştır.

Sanırım Moskova denen bir başkent coğrafyadan silinebilir. Çılgın Türk’lerin önünde yine kaybedecek olan Ruslar, bu defa bir daha yerlerinden kalkamayacaktır. Esareti ve süngüsü altında sindirilmiş halklar ayağa kalkıp, kendi bağımsızlıklarını ilân ederek, paramparça bir Rusya haritasını çizeceklerdir.

Amerika ve Batı ülkeleri de bu karambolda “ellerin böyle boş boş mu kalacaktı” şarkısının üzüntüsüne ram olmamak için bu ballı böreği boz ayıya yedirmeyecektir.                Ortadoğu bataklığı bir başkadır. Vietnam bataklığına benzemez. Ortadoğu’nun azalan  Petrol rezervi için fosil, fosil için insan cesedi ve kan gerekecektir. Kime niyet kime kısmet, beklide batının ve kuzey ayısının kanları ve cesetleri bu bölgeyi sulayacaktır. Bu ballı yağlı kaymak için bu emperyalist güçler leş kargaları biri birlerine düşeceklerdir, belki de savaş Ortadoğu’dan Avrupa’nın göbeğine ve Rus-Alman sınırına kayacaktır. Putin’in bizden ve Cumhur Başkanımızdan özür dilemedikçe kanlı eli sıkılmamalıdır. Hatta gerekirse Cennet makân Sultan Abdülhamit Han’ın 33 yıllık siyasî plânı uygulanmalıdır.

Yalnız Rusya şunu unutmamalı; bizimle yapacağı savaşı kendisi kaybeder, bizi yıpratır, Avrupa ve İsrail’i sevindirir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Faik Dündar Arşivi
SON YAZILAR