Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

İnancın zaferi

Sahamızda 308 günü adeta bir kabus gibi geçirdik camia olarak.  Sezon başından beri alınan 16 beraberliğin yanısıra yenilenen bir takımın uyum sorunları ile birlikte rakibimiz olan Göztepe ile oynayacağımız bu maçın resmini gözümün önüne getirdim. Karşılaşma öncesi gerek futbolcular gerekse de taraftarlar için oldukça zor geçeceğini tahmin ediyordum. Bu maçın önemini anlamış olan taraftar uzun süredir göremediğimiz gişe kuyruklarından çıkıp, mabedin içine girdiklerinde 12. formanın hakkını 95 dakika en iyi şekilde verdiler.
Maçın başlama düdüğü ile birlikte gözlerim yeni transferleri takip etmeye başladı ister istemez.Daha ilk 5 dakika dolmadan takımın geriden hemen hemen tüm ataklarına imza atan Fatih ŞEN in iki şutu ve diğer oyuncularımızın sahada yayılışları ve mücadele istekleri,rüyalarımızı kabusa dönüştüren,geçmişi silerek kalp atışlarımızı hızlandıracak süreci başlattı. Futbol böyle bir oyun,futbolda dün yoktur şimdi ve yarın vardır dedirttiler topçularımız sahadaki görünümleriyle.  Daha önceki karşılaşmalarda  da sağ bek oynayan Canberk in 90 dakika boyunca yaptığı bindirmelerin,hemen hemen hepsi rakip kalede tehlike yarattı.Düşünebiliyor musunuz? Göztepe ilk ciddi atağını 25. dakikada Levis in kalemize çektiği şutla yaptı. 29.dakikada sol bek Lokman ın ceza alanına yaptığı muz ortaya iyi kafa vuramayan Robert le artık gol gelmeli dediğimiz anlarda dakikalar 30 u gösterirken Musa Sinan ın şutu (1-0) Göztepe nin ağlarıyla buluşunca nabzımız nasıl 120leri bulduysa 50 ve 55. dakikalar arasındaki sadece rakip takımın ceza alanında geçirdiğimiz o 5 dakikada sayamadığımız gol pozisyonları sonucunda nabız atışlarımız kesin 150 yi bulmuştur.
  Sahada futbol adına tüm güzellikleri gösteren takımımız herkesin keyfini yerine getirerek ileriki haftalarda artık bizde varız mesajını veren Besim Hoca ve ekibine özellikle kaleci antrönörümüz olan Hakan Hoca ya Soner i formda tuttuğu için teşekkürler.....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR