TİRİDİNE BANARLAR

Dün sabah TÜRKAV ( Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı )'ın düzenlediği sabah kahvaltısı programında bin kişi kadar Türk Milliyetçisi ile aynı atmosferi soluma imkanı bulduk. AKP iktidarının 10 yıllık köklenmişliğine rağmen Fuar İçinde- Neco Gazinosunda bir araya gelen bu insanlar hep bir ağızdan ''Açılım'' yani ''Bölünme'' politikalarına karşı tepkilerini dile getirdiler. TÜRKAV Başkanı Sayın Muharrem Yıldırım ve Yöentimini başta Sayın İlkay Erkan olmak üzere unutmadan bu nezih program için tebrik ediyorum.

Programda gözler ,Türk Milliyetçiliğinin siyasi temsilcisi ve AKP politikalarına karşı Türk Milletinin son kalesi olma iddiası taşıyan MHP'nin İl Başkanı ve Yönetimini aradı. 4 Ocak 2013'te yani 20 gün kadar önce İlkadım Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Sanatçı Osman Öztunç'un sahne aldığı ve son yılların en coşkulu Ocak Gecelerinden birine katılmadıkları gibi bu programa da neredeyse tam kadro katılmadılar.

Bizler biliyoruz ki 3-5 kişilik tirit yeme programlarını es geçmeyen Sayın Şaban Kılıç ve Ekibinin bu programlara katılmamak için hiçbir mazeretleri yoktu. Ayrıca Ülkücü Hareketin nüvesini teşkil eden bu kuruluşların programlarına katılmayan Sayın İl Başkanı ve ekibinin MHP'ye siyaseten mesafeli duran cemaat ve tarikatların programlarına nasıl bir iştiyakla katıldıklarını ve buralarda çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaştıklarını görüyoruz. Buralara katılmalarından rahatsızlığımız yok. Tabi ki MHP'nin politikalarını her kesime anlatmak bir il teşkilatının görevi. Ancak kendi fikriyatına mensup teşkilatlara karşı böyle olumsuz bir tutum içinde olmalarını da ne ile izah ederler bilemiyorum.

İl Başkanlığı sadece Asarcıkta ,Kavakta orada burada tiridine banmakla olmaz. İl Başkanlığı teşkilatlara altı boş nutuklarla gaz verdiğini sanmakla da olmaz. İl Başkanlığı kendi makam ve mevkiini muhafaza etmek için insanları birbirine düşürmekle , özel hayatlarla alakalı yalan yanlış dedikoduları karnından konuşarak yani birilerinin ağzını kullanarak yaymakla da olmaz. Hele hele makam ve mevkii muhafaza etmek için o makam ve mevkii elde edene kadar söylediğin her şeyi inkar ederek hiç olmaz.

Biliyoruz senin ve etrafındakilerin hırsları var. Ancak anlamadığınız bir konu var ki oda şu ; Ortada bir havuz var ve havuzun içinde de ne sana ne başkasına yetecek su yok. Su neredeyse dize zor geliyor. Sen tutturmuşsun kurbağalama yüzeceğim, çivileme atlayacağım, kayıkla gezeceğim diye. Üstelik havuza yaklaşanı da darp etmenin peşindesin.

Benim eski bir tanıdığın olarak sana tavsiyem şudur ; yaşına ve sıfatına uygun davran. İnsanların senden beklediği gibi,ağabey gibi davran,sevecen ol,temsil ettiğin makama uygun şekilde konuş,ye,yürü,giyin-kuşan. Bunları yap ki ; havuz sana da başkalarına da yetecek kadar suyla dolsun. Yapmam dersen de sen bilirsin. Siyasette senden önce çok kişinin tiridine bandılar, senin de tiridine banarlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Alperen CARUS Arşivi
SON YAZILAR