Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

İÇERDE ÜÇ PUAN

İÇERDE ÜÇ PUAN

Futbol ve taraftarın ayrı, ayrı yerlerde olması çok kötü. 19. haftanın son maçına her zaman ki gibi  4 - 2 -  3 - 1 sistemiyle başlayan Erhan hocamı, tek forvetle oynadığı için yine eleştiriyorum. Ve haftalardır içerde maç kazanamamamızı buna bağlıyorum.İçerde üç puana ulaşamama stresiyle, boş tirbünler önünde  90 dakikaya Samsun spor, orta alanı tekeline almaya çalışarak başladı. İlk dakikalarda 2 ve 3. bölgelerde ayağa top yaparak, ara paslarla rakip ceza alanına girmeye çalıştı. Zaman zaman bunda da başarılı oldu ama , Musa, M'billa ve Recep Niyaz'la bu fırsatları değerlendiremedi. Uzun zamandır ilk yarıda Samsun sporun, top rakipteyken 3 ve 4. bölgelerde pres yaparak topa hakim olduklarını gördüm.

Erhan Hoca, ikinci yarıda her zaman ki dakikalarında yaptığı oyuncu değişikliği ile sahaya sürdüğü yeni transferler Eren ve İvanov sanırım herkesin beğenisini ve sevgisini kazandı. 88. dakikada İvanovun muhteşem frikiği bence ağlarla buluşması lazımdı...Ama bu posizyonda Alanya kalecisi Haydarı da,  topu doksandan uçarak kurtarmasını da  ayakta alkışlamak lazım. Eren'nin 76. dakikasındaki düşerken verdiği pası şık bir yarım voleyle ağlara gönderen M'billa'nın golünden sonra ( 1 - 0 ), takımın 14 dakika geriye çekilmesinden faydalanan Alanya spor bu dakikadan sonra tek kale oynamaya başladı. Hakikaten golden sonra nedendir bilmem,  bizim skoru koruyamama gibi bir sıkıntımız ve paniğimiz ortaya çıkyor.Takıma sonradan transfer olan Eren ve İvanov ileriki haftalarda daha da iyi olacaklarının sinyallerini verdiler
Bu arada, gençlere önem verecem diye söylevlerde bulunan Erhan hocamın, bu söylevlerden sonra ki ilk hafta Alperen ve sahip çıkılması için şehire adeta yalvardığı Doğan' onsekize bile almaması çok garip değil mi sizce ?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR