SAMSUNSPOR YENİLMEYİ UNUTTU!

SAMSUNSPOR YENİLMEYİ UNUTTU!

Samsunspor PTT 1. Lig'in 19'uncu haftasında yıllardır ses veren 19 Mayıs Stadyumu sessizliğe bürünmüş TFF'nin vermiş olduğu cezayı çekiyordu. Taraftardan yoksun sessiz sedasız, tuzsuz bir maç oynandı. Samsunspor zirveye ortak olabilmek için Albimo Alanyaspor'u evinde konuk etti. Maçın en önemli konusu PTT 1.Lig'in çok iyi tanıyan Hüseyin Kalpar'ın takımına karşı oynadık. Ben Kalpar'ı PTT 1.Lig'de taktik ustası olarak tanıyorum... Durum böyle olunca Samsunspor seyirci desteğinden eksik oyuna kontrollü başladı. Beraberliğie gelmiş rakip Alanyaspor'u kapalı defans yaparak ortasahayı çok adamla tutup, Kırmızı Beyazlıların gol yollarını tıkamaya çalıştılar. Durum böyle olunca Samsunspor rakibini üstene çekerek kontra ataklarla gol aradılar buda netice verdi. Kaptan Musa Aydın kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kaleciye nişanlayarak Samsunspor'u yüzde 100 bir gol mahrum etmiş oldu.


Samsunspor kendi sahasında oynadığı müsabakalarda Boluspor ve Albimo Alanyaspor'u yenerek evinde 2 galibiyet elde etmiş oldu. Samsunspor böylece kendi iç saha baskısını kırmış oldu. Yeni transferler'den Eren Tozlu ve Galin Ivanov 2'inci yarıda takımdaki yerlerini alarak ilk maçları olmasına rağmen performanslarıyla göz doldurdular. Daha önceki köşe yazılarımda sizlerle paylaşmıştım Samunspor seri yakalaycak diye 2 deplasman 1 iç saha galibiyeti elde ederek 9 puan toplayan Kırmızı Şimşekler böylece ilk 5 içerisinde yerini almış oldu. Defansımızda Sezer Özman, Murat Akyüz ve Fatih Kılıçkaya rakibe göz açtırmayan futbolcuların başında geliyor... Orta alanda Hasan ve Taha'nın mücadelesi takıma büyük katkı sağlarken Ofoedu ve M'Billa ikilisini biraz uyumsuzluk yaşadıklarını söyleye bilirim. Bu yol süper Lig'e gider dostlar! Kimsenin bu gidişten şüphesi olmasın. Şimdi sırada kim var ona bakalım. Bu hafta sonu Pazar günü saat 16.00'da Bolu deplasmanında Manisaspor'u mağlup eden güçlü takım Boluspor ile müthiş bir müsabaka oynacağız. Samsunspor yenilmeyi unuttu... Bu deplasmandan puan ve puanlarla döneceğinden şüphe duymuyorum.


Futbocular arasındaki arkadaşlık bu moral ve motivasyon ile yenemeyeceğimiz takım yoktur. Yeni transferlerden Ivanov duran top becerisini göstererek ölü topları canlandıracak gibi duruyor. Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve yönetimi tam kadro yerlerini alarak takımlarına destek vermeleri takdir topladı. Bende yılların spor yazarı ulu çınar olarak bu kritik müsabakada ilerlemiş yaşıma rağmen soğuk ve yağışlı havayı umursamayarak takımıma destek vermenin haklı gururunu yaşadım. Ömrüm olduğu müddetcede Samsunspor nerede bende oradayım!

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR