Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Düşünmesi Gereken Insanlar Artik Düşünsünler

  Süper ligin, 14. haftasında hem puan durumu, hem de'' Artık bizde kazanalım'' düşüncesinin kafamızda yoğunlaşmış zorunluluğundan olacak ki, elimizde bulunan takım listesini bile hatalı ve yanlış olmasına rağmen;;  ilk on bire doğru kara vermiş Petkovic hoca dedik. Hâlbuki öyle değildi, hoca doğru karar vermemiş yine hatalı ve sürprizlerle dolu on bir hatta on sekiz sahaya sürmüştü.
        Bariz bir penaltımızı vermeyen Suat ARSLAN BOĞA'nın düdüğü ile başlayan 90 dakikanın henüz dakikasının bile tamamlanmadığı bir anda, orta sahada kalemize dört pas sonrası James TROİSİ' nin attığı sürpriz golle öne geçen Kayseri spor ve Şota,,  (0-1) bu dakikadan sonra karşılaşmayı nasıl 1-0 bitirebilirimin hesaplarını yaparak, maç boyunca geriye yaslanarak, ara ara kontraya çıkmaya başladı ki maç boyunca da bunu iyi uygulayarak bir puan için geldikleri Samsun'dan üç puanı alıp gittiler.
      Sabahtan itibaren yağmurun yağmasıyla ağırlaşan ve kaygan olan bu ıslak zeminde, 90 dakika boyunca kaleyi bulan bir tek şutu bile atacak olan topçumuzun olmayışı, tribünlerde bizi gerçekten çıldırttı… 4-1-3-2 oynamamıza rağmen kanatlardan ceza alanı içerisine etkili top dahi kesemeyen açıklarımızın olmayışı… Orta sahada,,  4. bölgeye kadar gelip ETKİSİZ VE DÖKÜLEN iki forvetimize, yardım edip rakip defansın aralarına pas çıkartacak topçularımızın olmayışı… Hele hele 14 haftadır tüm tribünleri çıldırtan Petkovic'in sonunu hazırlayan forvetlerimizin rakip defansında ki acizlikleri hakikaten bizi ÇILDIRTIYOR.
        Bu kadar kötü bir kayseri spora eğer gol atamayıp üstelikte 3 puan veriyorsak hakikaten çok düşünmesi gerekiyor, DÜŞÜNMESİ GEREKEN İNSANLARIN!!!!!!!!!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR