Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Atakum İlçe Başkanlığı Seçimi

             Evet.Sevgili okurlar, AK partinin İlçe başkanlıkları için yapılacak olan olağan genel kurul seçimleri  başladı vede yasal doğrultuda hızla ara vermeden de devam ediyor. 

            Geçen Cumartesi Atakum, Pazar günüde İlkadım ilçe başkanlığı seçimleri yapıldı. ATAKUM; Tek liste olarak girdiği seçimde, Hüseyin DERELİ ile devam dedi.Zaten başka bir ihtimalde olmazdı, olsada ATAKUM'a yazık olurdu. Belki çok içli dişli olamamıştık Hüseyin başkanla;-Çeşitli nedenleri var.Sebep olanlar şimdi başkanın ağzının içinde yada yanıbaşında.Olsun. Ben bu ülkede, bu tipleri her alanda her yerde gördüm.Yadırgıyorum da önemsemiyorum.Önce kendime bakıyorum,birbaşkası beni ilgilendirmiyor.- Ama ben yiğidi öldürmem, öldürmek zorunda kalsamda, hakkını sonuna kadar vermeye çalışırım. İnsanları eleştirmek, onlara verdiğiniz değerdir ama ne hikmetse bu bizim ülkemizde yadırganıyor.Kimi eleştirisiniz?Takip ettiğiniz,iyi şeyler yapmasını istediğiniz insanları.Tabiki eleştiri derken, karalamayı kastedmiyorum.Anlatmak istediğim, yapıcı ve doğru eleştiridir.

            Şimdi gelelim Atakum'daki AK Partı İlçe Başkanlığı seçimine.Nihat KAHVECİOĞLU; Bir önceki dönem AK Partiden ; Atakum ve B.Şehir Belediyesi meclis üyeliği yapmış,belediyelerde yaptığı görevlerden dolayıda, tanışmadığı adliye binası ile tanışmış ve 5-6 ayrı davadan yargılanan, teşkilatcı bir insandır.Ve çakma ATAKUM'luda değildir.Köküne kadar ATAKUM'ludur. Çakma Atakum'lular baş tacı edilmişte, Nihat KAHVECİOĞLU; ATAKUM İlçe Başkanlığı için yapılan Genel Kurula, davet bile edilmemiş.

            Nihat KAHVECİOĞLU, AK Parti  teşkilatından.Ayrıca AK Parti teşkilatından olmasa bile KAHVECİOĞLU; STK'da-Sivil Toplum Kuruluşu- Başkan.ATAKUM'lu. Bilgili,deneyim ve tecrübeli.Deneyim ve tercübeden;Faydalanmak mı gerekir, Korkmak mı(!).Yoksa kimseye ihtiyacınızmı yok..!     

            Ama ATAKUM'da yaşıyor ve komşuysak,    

            Atalarımız ne demiş, gün gelince;         

           

             KOMŞU, KOMŞUNUN KÜLÜNE MUHTAÇTIR…!

                       

            Evet sevgili Hüseyin Başkan,KAHVECİOĞLU; Asla kimsenin  arkasından konuşmaz, kuyuda kazmaz.Ayrıca arkadan  konuşulmasına da, kuyu kazılmasına da zemin hazırlamaz.Ve sırdaştırda.Varsa birduyduğun onuda öğrenmek ister.Eğer böyle bir şey yoksa, bu tutum niye? Cevabınıda bilmek ister.Bu yazılanların daha fazlasınıda,KAHVECİOĞLU'nu yakından iyi tanıyanlar, söyler ve anlatır.          

            Evet Başkan, büyük ihtimalle siz doğmadan; Nihat KAHVECİOĞLU okula giderken,ATAKUM'un o meşhur çamurlarını ayakkabılarından siliyordu.İki adım atamaz,ayakkabılarınız çamura batardı.İşte ATAKUM; Nerden? Nereye?           

            Evet.Hüseyin DERELİ başkan; Hayırlı olsun.Seni kutluyor,yeni çalışma döneminde başarılar diliyorum.       

             Pazar günüde, davetli olduğum İLKADIM  İlçe Başkanlığı seçimlerindeydim.Güzel bir genel kurul oldu.Her iki başkan adayınıda kutluyorum.Partimize,AK Partiye yakışan bir genel kurul oldu.Saygı çerçevesi içinde hararetli bir genel kurul.Rakipli olunca genel kurullar zevkli oluyor ama birde siz yaşayana sorun.Dışarıdan zevklide, içeride olanın heyecanı tavan yapıyor,kalpleride yerinden çıkacak gibi oluyor.Nerden mi biliyorum? Bende Oda genel kurulumu, rakibimle çekişerek kazanmıştım.Aman ALLAHım o ne heyecan..!Anlatmakla olmaz,yaşamak lazım.İhsan KURNAZ başkanımada hayırlı olsun.Kutluyor, yeni çalışma döneminde de başarılar diliyorum.

            Herşey gönlünüzce olsun.        

            SEVGİLERİMLE.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR