Yusuf Demircioğlu

Yusuf Demircioğlu

AHMET YENİ DİYALOGLAR

AHMET YENİ DİYALOGLAR

Tweetter’ı seviyorum.Oturma odanızdan insanlara ulaşabiliyor,derdinizi anlatabiliyorsunuz. Salı günü bir haber şehir gündemine bomba gibi düştü.Samsunspor’un üç puanı silindi.

Birileri üstüne düşen görevi yapmadı. Şu veya bu nedenle takımımızın emekleri çalındı.Olan oldu. Öncesinde bir şeyler yapılmadı,sonrasında kim tepki gösterecek diye tweeterda şehrimiz siyasilerini takip ettim.

140 karakterde kimler tepki gösterecekti? Takibe başladığım esnada şehrimiz vekili Ahmet YENİ tweet atıyordu.Kendisine Samsunspor’un üç puanının silinmesi hakkında tweet atacak mısınız? sorusunu sordum.Aldığım cevaplar ilginçti.Beraber bakalım.Neler yazılmış?

A.Y. : Kılıçtaroğlu’na bir rehber tutacağım;Tünellerden marmaraydan geçirecek ey Kılıçtaroğlu on yıl önce bunlar varmıydı,söyle
YD. : Kılıçtaroğlu değil Kılıçdaroğlu.Ona rehber tutacak birileri bulunur.Samsunspor için edecek iki kelamınız yok mu? Üzülmediniz mi?

A.Y. : Ey Kılıçtaroğlu on yıl önce Hızlı trenin; İstanbul Ankara,KONYA hızlı trenin yapılabileceğine inananabiliyormuydun
Y.D. : Samsun yıkılıyor.Bizim vekil tweetterdan Kılıçdaroğlu’na Ey!!! çekiyor.Konya – Ankara’yı geç. Samsun hızlı tren projesi  ne oldu?

A.Y. : Kılıçtaroğlu’na bir rehber vereceğim Türkiye’de dikilen 3,5 milyar ağacı tek tek saydıracağım bu ağaçlar ıhlamurmu sedirimi çamı.Davutoğlu
Y.D. : Siz saydınız herhalde 3,5 milyar ağacı.Bunları çok dinliyoruz zaten.Samsunspor’un üç puanı silindi.İki kelamınız yok mu?

A.Y. : Samsun Ankara duble yolu,Karadeniz sahil yolu,Samsun Sinop duble yolu on yıl önce varmıyıdı.
Y.D. : Siyasetçi böyle olur.Lafı çevirmesini bilir.Soru hızlı trendi sayın vekil. Konu o değil.Puanımız silindi.İki kelam lütfen…

A.Y. : Samsun’da on yıl önce kaç özel hastane vardı bugün kaç özel hastane var.On yıl önce Eğitim Araştırma hastanesi varmıydı?
Y.D. : Özel hastaneler her yerde var.Samsun sağlık kenti olacaktı o ne oldu ? Medikal kümelenme Samsun’da olacaktı.Sonuç sıfır.

A.Y. : Başbaknız Prof Dr Ahmet DAVUTOĞLU Kanal 24 te konuşuyor izleminizi tavsiye ederim
Y.D. : Sayın vekil Samsunspor’un puanının silinmesi ile ilgili neden iki kelam edemiyor sunuz?Ayrıca program başlayalı çok oldu.Siz yeni mi izlemeye başladınız?

A.Y. : Samsun’a ve Samsunluya verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmenin huzuru içinde yeni Milletvekili adaylarımıza destek vermeye devam ediyorum
Y.D. : Tersane,hızlı tren bunlar hep sözdü.Samsun 33.sıraya geriledi.Allah huzurunuzu bozmasın. Umudumu kaybedeyim mi? Samsunspor’un puanının silinmesi ile ilgili tweet atacak mısınız?

A.Y. : Bafra’daki eski devlet hastanesinde 6 adet özel oda vardı şimdi kaç özel oda var yarın ordayım tam 53 özel oda vatandaşımıza helal olsun
Y.D. : Sağolun sayın vekil Samsunspor’u tweet atmaya değer görmediğiniz için.

A.Y. : Samsun’da ve ilçelerinde kaç adet kapalı spor salonu vardı bugün kaç adet saymanızı dilerim. Stadyumu bitirmek üzereyiz bugün inceledim
Y.D. : Aynı stadyumdan Türkiye’de 33 adet yapılıyor.Samsun’a özel değil.Stad yapıyorsunuz ama 150 milyon dolarlık İstanbulpark’ı çürümeye terk ettiniz.Sadece bu bile israfınızın seviyesini gösterir. Ayrıca hala Samsunspor için tweet atamadınız.

A.Y. : Samsun ve ilçelerindeki Gençlik Merkezlerini yavrularımıza gezdirelim.Muhteşem salonlar sizin yaptık feda olsun
Y.D. : Samsunspor’un sahipsiz olduğunu gösterdiniz.Hanya’dan,Konya’dan,Ankara’dan yazdınız. Samsunspor’u ağzınıza alamadınız.İlgisizliğinize ve tepkisizliğinize teşekkürler.İyi geceler.

Çabalar sonuçsuz kaldı.Sayın vekile Samsunspor ile ilgili tweet attıramadık.Konuşma Ahmet YENİ ile geçtiği için yazının konusu Ahmet YENİ.

Ahmet YENİ yerine diğer siyasilerimizin isimlerini de yazabilirsiniz.Diğerleri de Ahmet YENİ’den farklı davranmadı.Olaya tepki göstermediler.Sadece  Suat KILIÇ, tweet attı. Osman GENÇ retweet yaptı.

Belediye başkanları ve vekillerden iktidar,muhalefet tek kelimelik tepki göremedik. Samsunlu Spor Bakanı’nın konuyla ilgili tweeti yok.Diyelim Futbol Federasyonu bize düşman. E hani dostlar nerede ?

Bütün bunları ben niye yazdım? Samsun siyasetçilerinin ne kadar Samsunspor’lu olduğunu bilin istedim…

NOT : Ahmet YENİ’ye ait tweetlerde imla kurallarına göre düzeltme yapılmamıştır.Sayın vekilin yazdığı şekilde aktarılmıştır.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Yusuf Demircioğlu Arşivi
SON YAZILAR