Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Yazar Dostlarla İftar Yemeği…!

 

İlk kez bir iftar yemeğine katılmak bana farklı bir duygu yaşattı ve benim için enteresan oldu. Davetler benim için çok normal birşeydi. Seminer,konferans ve yemek davetlerine, Sivil Toplum Kuruluş -STK- başkanları sürekli çağrılır ve bulunduğu yerlerdir.Ama ben bu iftar yemeğinde, ne STK'lı Başkan nede Esnaf ve Sanatkardım.Gazeteci,bir köşe yazarıydım.

Otuzüç yıllık bir meslek hayatı, yirmiiki yılda STK'lı yönetici olarak bana yapılan davetler; ya STK'da oda başkanı olduğum için yada Esnaf ve Sanatkar olduğumdan KAHVECİOĞLU elektrik olarak olmuştur.Bu iftar yemeğine ise köşe yazarı olarak çağrılmıştım.Benim için ilginç olanda buydu..!

DENGE'den, gazeteden arandığımda görevli bayanın; –Valinin köşe yazarları ve eşlerine, Yelken Kulüpte iftar yemeği var, katılırmısın ? sorusu, gerçekten bende farklı duygular uyandırdı.Vay bee..! Köşe yazarı. Kim tutar seni başkan (!).

DENGE gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni sayın Adnan BAHADIR, gazetenin çıkma aşamasında –Bize teknik konularda yazı yazarmısın dedi.Bu teklifle beraber, benim köşe yazarlığım da DENGE'de başlamış oldu.Daha öncede küçük çaplı yerel dergilerde ve gazetelerde köşe yazıyordum.Bu teklif benim için büyük bir heyecandı.Yerel gazetelerin en büyüklerinden birinde, DENGE gazetesinde yazı yazmaya başlayacaktım.Kabul ettim.Heyecanlıydım da…!

Evet, doğumunda yazmaya başladığım DENGE, şimdi çocukluk evresinde, inşallah delikanlılığında daşe yazı yazmaya devam ederim ve buda beni mutlu eder.

Zaman zaman teknik yazılar, yeri geldi güncel konular yazmaya başladım. Tabii zamanlada deneyim , tecrübe kazanıyor ve daha güzel yazılar ortaya çıkarıyorsunuz.Nede olsa ben bir yazar değildim.Teknik konularda , STK'larda , Esnaf ve Sanatkarlıkta deneyim ve tecrübem büyüktü ama bunlarıda okuyucunun anlayacağı dilde yazıya dökmek gerekiyordu.Bende köşemde bunu yaptım. Gün geldi güncel konularıda araya sıkıştırarak yazmaya devam ettim, ediyorumda…!

Yelken kulüpte yemek salonuna girince, Valilikten görevli bayan arkadaşlar bizi karşıladı.Serbest masa düzeninde, eşimle bir masaya oturduk.Daha sonra masamıza; Samsun Tıme dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sevinç BALCIOĞLU, Sevinç hanımınzkardeşi ve dergi yazarı eşi Dr. Sühan SUNGUR bey ile DENGE gazetesi köşe yazarı İsa ABANOZ, eşi ve iki sevimli kızı oturdu.Bizim yuvarlak masamızda böylece dolmuş oldu.Sevinç hanım, kibar ve nazik konuşmalarıyla masamızın sesi ve neşesi oldu.Yemekten, helede böyle dostlarla bir arada olmaktan eşim ve ben çok mutlu olduk.Sevinç hanıma, Sühan beye ve İsa arkadaşıma teşekkür ederim.

Valimiz, eşiyle beraber ev sahibi olarak, tüm masaları gezdi ve o güzel ses tonuyla, tüm misafirlere hoş geldin dedi. Böyle güzel bir daveti verdiği için sayın valim Hüseyin AKSOY ve eşi hanımefendiye teşekkür ediyorum.

Doğumundan bu güne kadar yanında bulunup, köşesinde yer aldığım; Samsun'a denge getiren ve dengeleri tutan DENGE gazetesinin çalışanları; Bizler yazıyoruz, sizler tüm sayfaları düzenliyor, DENGE'ye şekil veriyorsunuz ve emek harcıyorsunuz.

Sayın Adnan BAHADIR'ın şahsında hepinize teşekkür ediyorum.

Çalışan arkadaşların ve tüm okurların BAYRAMINI KUTLUYORUM.Sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara.ALLAH'a emanet olun.

Her şey gönlünüzce olsun. SEVGİLERİMLE. Nihat KAHVECİOĞLU

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR