Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Sistemsiz Kalpar

Bir maçı daha geride bıraktık, sevgili Samsunspor taraftarları. Sizlere haftalardır yazmış olduğum 'samsunsporluyuz.net' ve Samsun Denge Gazetesi'ndeki köşemde ki yorumlarım ile bu takımın, bu vasat futbol ve bu sistemsizlik ile asla ama asla şampiyon olamayacağını artık herkes korku içinde düşünmeye başladı. Koskoca 90 dakikada 2 şut çeken ve sonrasında ise hazır, rakip 10 kişi kalmış iken insan biraz düşünür, Bu maçı alsak 36 puanla lideriz diye, Allah aşkına, arkadaşlar!
Sayın Hüseyin Kalpar için bütün yazılarımda rakibe göre taktiği ve hiç bir sistemi olmadığını maç boyu kulübede oyunu okuyamadığını, zaten okusaydı şuursuzca atak yapmaktansa iyi bir taktikle maçı kazanabileceğini bilirdi. Arkadaş, rakibin 10 kişi kalmış, hala sağ bek Adem'i çıkarıyorsun yerine başka bir sağ bek olan Musa'yı alıyorsun. Forvetlerini ikileyeceğine İzzet'i çıkarıyor, Billy Mehmet'i oyuna alıyorsun. Agbetu'yu çıkarıyorsun, ondan sonra rakibinin üstüne ne yaptığını bilmeden 50 defa gidip elin boş geri döneceğine doğru oyuncu değişiklikleri ve saha içinde doğru taktik verseydin 5 defa rakibin üzerine adam gibi bilinçli gider, 1 gol atar, aslanlar gibi 3 puanı alır, liderlikte bizim olurdu.
Şimdi soruyorum teknik ekibimize: Yazık değil mi her hafta yağmur, çamur demeden, üstelik bir de kandil akşamında  stadı dolduran ve çılgınca takımını destekleyen, sizden sadece şampiyonluk isteyen bu büyük ve vefakâr taraftara? Buradan son haftalarda sahada tel tel dökülen Abdülaziz'e de seslenmek istiyorum: Ey  A. Aziz! Sen ne yapmaya çalışıyorsun, kardeşim. O giydiğin forma halı sahada giyilen maç forması değil, gerçi orada oynayanlar bile senden daha büyük bir hırsla oynuyorlar. Şimdi sana, hocalarına ve  bir  kaç  futbolcu  kardeşimiz  hariç  tüm takım arkadaşlarına buradan sesleniyiyorum: O giydiğiniz forma, uğurunda futbol şehidi olan ve sakat kalan, bir zamanlar bu taraftara arabalarda "arkayı Fener'leyelim" dedirten cesur yürekli ve yüreğinde  paradan  çok  forma  aşkı  olan  futbolcuların  terini  akıttığı  'Kırmızı-Beyaz-Siyah' asil bir formadır, lütfen kendinizi bir an önce toplayın, arkadaşlar!
Gelelim Sn. Kalpar'ın günlerce medyayı meşgul eden 'nokta' transferlerine: Sen Cenk'i, Anıl'ı, Savaş'ı, Sezer'i beğenmeyip yolluyorsun, yerlerine aldığın adamlardan ise ne işse bir türlü faydalanmayı beceremiyorsun. Bırak bir arada oynatmayı, kondisyon ve psikolojik olarak bile takıma adapte edememişsin, merak ediyorum Sn. Kalpar acaba kendini de yeni aldığın 'nokta!' transferlerini de ne zaman adapte edip inandırıp şampiyonluğa oynatacaksın. Önünde bana göre sadece son şansın olarak Boluspor maçının kaldığını düşünüyorum. Çünkü bu maçtan puan yada puanlar çıkaramazsak, bir sonraki hafta bay çektiğimiz zaman 'Allah korusun' Play-Off'un bile dışına çıkabiliriz, Hocam! O zaman bizden size tek bir söz söylemek kalıyor:"Bırak git artık Hüseyin Kalpar" benden söylemesi...
BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR 55
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR