Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Seçtiğimiz Milletvekilleri..![1]

                      Seçtiğimiz Milletvekilleri..![1]

          Bir seçim daha geride kaldı.Her seçimde olduğu gibi seçim sonuçları için ahkam kesmeler devam ediyor.Artık sonuçları görünce,herkes seçim kurdu oldu.Seçim sonuçlarıyla ilgili neredeyse söylenmedik söz kalmadı.Onun için seçimle ilgili ve sonuca dair hiçbir şey yazmayacağım.Sonucun bu noktaya nasıl geldiğine değilde,geldiğimiz bu noktada,seçilen milletvekillerini anlatmak istiyorum.

          Ben Samsun’un şu anda seçilen milletvekillerini ve partilerin listelerini irdeleyip kaleme almak istiyorum.Birinci parti olan AK PARTİ’nin milletvekili listesini ele alıp başlayayım.

          1-Akif Çağatay KILIÇ;AK Partideki ilk döneminde gelinebilecek en üst noktalara geldi ve görev yaptı.Samsun’lu bir ailenin Samsun’lu olmayan torunu.

          2-Ahmet DEMİRCAN;Geçmişte görev yapmış ve bir milletvekilinin ulaşabileceği tüm noktalara ulaşmıştır.Bir milletvekili olarakta,bu devletten alacağını  almıştır.Milletvekili olmadığı süreçte de Samsun’da değil başka yerlerde yaşamış.Öyle yada böyle AK Parti genel merkezinde görev almış ve yaşadığı yerde değil de silüetinin bulunduğu Samsun’dan aday yapılmış.Milletvekili aday listesinin yan gelinip yatılacak noktasından listeye girmiş,oda hakkını vermiş(!).Üstelikte gençlerin moralini bozacak’’Teşkilatımızda motivasyon yoktu.Zafiyet vardı.Adaylar problemliydi.Bana göre erken seçime gitmek en iyi yoldur./Basından alıntı’’konuşmasını yapmış.Bunları sorun görüp söylerken,sayın milletvekilim sanki gaipten sesleniyordu.Allah aşkına sayın milletvekilim,bunlar olurken siz neredeydiniz? AK Partinin MKYK’sında olan benmiyim? Sizmi?

         3-Fuat KÖKTAŞ;Ona ayrı bir başlık açacağım.

         4-Çiğdem KARAASLAN;Samsun için hizmet vermesine ve Samsun’da yaşamasına gerek olmayan ama milletvekili olması istenen hanımefendinin yüksek referansları,milletvekili olmasına yetti ve seçilebilecek noktadan Samsun milletvekili listesine çakıldı.Yani,Samsun için ismi var,cismi yok.Kim takar ki Samsun’a hizmeti.

         5-Hasan Basri KURT;Samsun onu babası kanalıyla tanıdı ama o Samsun’u tanıyamadan milletvekili olup gitti.Bırakın sayın Hasan Basri milletvekilimi,babasınıda kaybettik.Bizlere daha iyi hizmet verebilmek(!) için Ankara’ya taşındılar.Referansı il dışından olanın,hizmet anlayışı da bu olur.

BAŞKALARINDAN ÜSTÜN OLMANIZ ÖNEMLİ DEĞİLDİR.ÖNEMLİ   OLAN DÜNKÜ HALİNİZDEN ÜSTÜN OLMANIZDIR / HİNT ATASÖZÜ

         Fuat KÖKTAŞ;Sayın il başkanı ve değerli milletvekili.İki görev arasında verilen uzun uğraşı ve emek.AK PARTİ teşkilatında;Tabandan tavana giden yol haritasında,nerelere uğradığını,nasıl yol aldığını kimsenin sorgulamaya ve karışmaya hakkı yok ve kimseyide ilgilendirmez.Sayın vekilim;Beğensek de beğenmesek de,bu yolda verdiğin uğraşı ve mücadeleyi takdirle karşılıyor ve tebrik ediyorum.Ama bir şeyde dikkatimden kaçmıyor.İl başkanı olmadan aleyhinde her türlü lafı söyleyenler,ne zamanki il başkanı oldun ve birde milletvekili listesinde seçilecek noktada yer aldın,Fuat KÖKTAŞ onlar için en değerli ve en kıymetli oldu.Anlatmakla bitiremiyorlar.İnşallah bu şahıslarla, sayın milletvekilim Fuat KÖKTAŞ’ında bulunduğu bir ortamda bulunmayız.Bulunupta karşılaşırsak,o zaman görüşeceğiz.Anlayana..!

           Hey SAMSUN’lular,mikro milliyetçilik yapan SAMSUN’lu KARDEŞLERİM;Şimdi bu listeye bakınca,biz kime emanet edildik ve bize kim sahip çıkacak.Anladınız mı.Samsun’un ve Samsun’lunun tek dostu Fuat KÖKTAŞ milletvekilim kaldı. Ona sahip çıkıp,destek verelim.Çünkü o Samsun’da yaşıyor ve Samsun halkına istihdam sağlıyor.Samsun halkı onu,oda Samsun halkını iyi tanıyor.Yolun açık olsun Fuat KÖKTAŞ milletvekilim.

           Her şey gönlünüzce olsun.

           SEVGİLERİMLE.                        BAŞKAN’dan/ Nihat KAHVECİOĞLU

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR