Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Samsunspor tarihi sizi kara kalemle yazacak beyaz sayfalara

48 yıllık mazisinde, hiç bu kadar armasına ve renklerine yakışmayan topluluğu bir arada görmedi bu şehrin takımı. Yönetimi, meşhur menejeri, topçusu ve bu şehrin takımına yakışmayan muhteşem hocasının yüzünden hiç bu kadar eğilmedi, aşağılanmadı bu taraftar. 32. nci haftada süper lige çıkması kesinleşen Rize ve Erciyes' in maçlarında bile bu kadar seyirci yokken, sen ful tirbünlere ve kareograflara oynayıp bunu değerlendiremiyorsan, Samsunspor tarihi sizi kara kalemle yazacak bembeyaz sayfalarına !!!!!!
Var olmak veya yok olmak için bir maça hazırlanıyorsun, hafta içi basına pembe demeçler veriyorsun, bu hafta bu işi kesin bitireceğiz diyorsun, maçı kazanmak için gerekli taktik anlayışını belirleyip; '' Agresif bir futbol alayışı ile 90 dakika saldıracağız ama taraftar yanımızda olsun '' diyorsun. 28 Nisan pazar günü 19 Mayıs stadyumunun tirbünlerinde her zaman olduğu gibi 12.ci ADAM vardı ama 19 Mayıs stadyumunun yeşil alanında, doksan dakika yürüyen, bırak üç pası iki pası bile yapamayan, pas almak için bile boş alanlara kaçmayan '' Aman bana top gelmesin diye boş alanları bile boş bırakan'' topçular vardı... ilk kornerini 35.ci dakikada kullanan, topçu arkadaşlara 90 dakika boyunca sadece trafik polisi gibi el kol işaretleriyle yönlendirmeye çalışıp, üç puan için gerekli olan hamleleri zamanında yapmayıp, 67 dakika bekleyip ikinci golcünü oyuna alıyorsun. Bu nasıl mantık, bu nasıl düşünce hiç kimsenin anlamadığı gibi bende anlamış değilim. Mutlak galibiyet için çıktığın karşılaşmada tek santraforla oynamanın mantığını çözemedim. Savunmam evlere şenlik, ortasahan ve açıkların yürüyerek ve saklanarak top oynuyor 45 dakika boyunca ve sen Besim hocam ilk değişikliğini 67 nci dakikada yapıyorsun !!!!!!!
Sayın Samsunspor yönetimi KRAL ÇIPLAK ''Kral Çıplak'' olduğunu bu taraftar haftalar önce gördü ama sadece başkana olan saygısından dolayı ses çıkartmadılar... Ama artık onların seslerini duyabiliyorsunuz değil mi ????

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR