Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Samsunspor heyecanını kaybetmiş

Teknik Direktörümüz Orhan Kapucu ile sahamızdaki ilk maçımız. Geçen hafta Orduspor'dan aldığımız 1 puanla yeni bir heyecan, yeni bir umut ile bir çıkış, bir seri başlatmak istiyoruz. zira önümüzdeki üç hafta deplasmandayız. Bu hafta Karşıyaka  karşısında alacağımız bırakın galibiyeti, bir beraberlik bile bizi ilerisi için umutlandıracaktı. Hatta hafta içi hocamızın verdiği olumlu demeçler, mesajlar genç futbolcularımızın hakkında yaptığı olumlu söylemler yine hocamıza göre futbolcuların formlarının son derece yüksek olması, kondisyonlarının eskiye nazaran daha iyi olması, benim gibi tüm Samsunspor taraftarının da umutlanmasına sebep oldu.
Yeni bir kan, yeni bir heyecan diye diye pazar günü maç saati geldi çattı. Her maçta olduğu gibi arkadaşlarla statda yerimizi almak için Çarşamba tarafı kale arkasında Şirinlerin olduğu yerde buluştuk. Şirinler ve diğer taraftar grupları her zamanki gibi yine formda ve en önemlisi yine heyecanlılar. Sanki takım, şampiyonluğa oynuyor. Maçtan önce tezahürata başlıyorlar. “oynayın oynayın bu taraftar için oynayın” evet doğru. Kendin için oynamıyorsan bari bizim için oynayın. Neyse hafta içinde olumlu demeçler verilen o çok formda futbolcularımız, çıkış tünelinde görülüyor. Herkes ayakta. Şirinlerin tezarahüratına ayak uydurmak istiyor, hep bir ağızdan bağırıyoruz “geliyor geliyor alemin kralı geliyor” O da ne! Biz ne kadar canlı, heyecanlı ve en önemlisi yüreğimizle bağırırken, yüreğimizde kral-imparator yaptığımız bu futbolcular, o tünel ile yeşil saha arasındaki 5-10 metreyi ellerinde ne yazdığını okuyamadığımız bir pankartla yürüyerek çıktılar. Evet, evet yürüyerek! Keşke taraftarda olan form ve heyecanın 3'te 1"i onlarda olsaydı. Yalnız kralın hakkı krala verilmeli. Bu takımda yeni bir yıldız, yeni bir golcü yeşeriyor: Turgut
Ahlarla vahlarla maç sona eriyor. Skor yine her zamanki gibi aleyhimize. Sahamızda alamadığımız bu puanları, peş peşe oynayacağımız üç deplasman olan Bolu, Elazığ ve G.Antep Büyükşehir'den nasıl alacağız. Maç sonrasında dışarıda 40–50 kişi haklı olarak takımı ve yönetimi protesto ediyor. Onları sadece gazeteci arkadaşlar ve görevli polisler dinliyorlar. Yetkili insanlar statdan çıkıp arabalarına binip gittiler, oralı bile olmadılar. Ama umarım bazı şeylerin değişmesi gerektiğinin farkında olurlar. İnşallah protesto edenler ileride sayı olarak binleri bulmaz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR