Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Sadeçe üç puan

"BUNDAN BÖYLE BU TRİBÜNE, SAHADA TERİNİ AKITAN – ALDIĞI PARANIN HAKKINI KURUŞU KURUŞUNA VEREN - FORMA RUHU İLE OYNAYAN - VE EN ÖNEMLİSİ, BİZ TRiBÜN EMEKÇİLERİNE HER BAKIMDAN SAYGI VE SEVGİ GÖSTEREN TOPÇULAR ÇAĞRILACAK!!!!!""
Bu sözler Boluspor maçından önce şirinler taraftar grubu trİbün liderininin, arkadaşlarıyla paylaştığı bir dakikalık konuşma idi. SENİ VE ARKADAŞLARINI AYAKTA ALKIŞLIYORUM.
Bolu maçına gelmeden önce arkadaşlarla iddaya girmiştik. "Acaba karşılaşmanın kaçıncı dakikasında sahaya biri atlayacak?" Nedir bu anlayamadık; takım kötü oynuyor protesto olarak sahaya atla, takım yeniliyor üzüntüden sahay atla, takım galip geliyor sevinçten sahaya atla, sahaya atlandığında kötü oynayan takım iyi mi oynayacak, yenilen takım galip mi gelecek, galip gelen takım yenilecek mi; yoksa sahaya atlayan bu arkadaşlar statdaki güvenliği sağlamak için orada bulunan  güvenlik şirket elemanlarının almış olduğu güvenlik tedbirleriyle mi dalgamı geçiyorlar ? Anlayamadık gitti.Aslında bu fedarosyon nasıl futbolcuya,kulüp başkanına,yöneticiye ve kulübe para cezası veya sahalardan uzaklaştırma veriyorsa, bu sahaya atlayan arkadaşlarada dört beş binTL para cezası verse, bu cezaya karşılık sahaya atlayan taraftar çıkarmı acaba????
Hafta içinde oynadığımız kupa maçındaki kadroya hiç el sürmeden Bolu maçına aynı onbirle sahaya çıkan Turhan hocanın""biz bu kadro ile gol atabiliyorsak, yine aynı kadro ile Bolusporu elleri boş geri göndeririz""düşüncesi onu yanıltmadı.Alınan 3-0 lık skor çok güzel ama ben hala hocanın sol kanatda sağ ayaklı bir topçudan ısrarla faydalanmak istemesine bir anlam veremedim.Boluspor hemen hemen tüm ataklarını bu kanatdan geliştirdi.Gözümüze çarpan diğer bir eksizklik ise birinci bölgeden, topu ayağa paslarla  2 veya 3 bölgeye aktaracağımız  yerde ,bu bölgelere topu kalemizden uzaklaşsın diye rast gele vurdumuz için o top sanki duvara çarpıp kalemize geri ddönmesi.Yine böyle aynı rast gele vurduğumuz top, bu sefer o duvarın üstünden aşıp son haftaların formda oyuncusu ve taraftarın çok sevdiği Murat YILDIRIM "ın şık vuruşu  ile gol oldu.Yediği golden sonra Boluspor 3-5-2 sistemini geçerek, orta alana iyice sahip oldular ve çift forvetle kalemize iyice yüklenen Bolusporun bu ataklarına; bi r tek  kalceimiz Okan dur diyebildi.27. dakikaya kadar sahada göremediğimiz Turgut"u attığı golden sonra ilk onbirde sahaya çıktığını anlayabildik.Turgut"lada olmuyor; Turgut"suzda olmuyor.Bir topcunun ayağına çok yakışan bu topa haksızlık ederek umarsızca oynaması futbol topunu üzdüğü gibi bizleride çok üzüyor.Golden sonra Turgut"un türbine gelerek barışma teklifine bütün trİbÜnÜn   V A R I M demesi hoş olduysa da alkışlarla görev yerine dönerken hak ettiği sarı kartıda görmüş olması bir o kadar kötü oldu. Turgut"un 39. dakikada topla yaptığı koşudan sonra kaleye vurması ve kaleciden dönen topu hocamızın tek forvet düşündüğü Hakan AKMAN"ın kaleye gol yapması uzun zamandır ilk defa ikinci yarıya rahat bir maç seyretmemize neden olsada!!!! sakat sakat sahaya sürdüğü Volkan"ı 64.dakikada yani bir saaten fazla dayanabilen Turhan hocaya sitem etmemize  engel  olmadı. Deplasman fobisini yenemedik diyen turhan hocaya, bu fobisini HOBİYE çevirme dileğiyle başarılar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR