NO BUM

Temel Avrupalı avcılar ile birlikte safariye katılır. İlk günkü av dönüşü herkes ne vurmuş ise onu anlatmaktadır. İngiliz ''bir aslan, birde geyik vurdum'' der, Fransız ''bir leopar, bir domuz vurdum'' der, sıra Temel'e geldiğinde ''beş tane no bum vurdum'' der. Avcılar birbirine bakar, bir sonraki gün yine ava çıkılır, av dönüşü herkes yaptığını anlatır sıra bizim Temel'e geldiğinde ''dört tane no bum vurdum'' dediğinde avcıların biri dayanamaz ve sorar. ''No Bum nedir ?'' Temel, '' ben ava başladığımda çalıların arasında kara kara bir şeylerin kıpırdadığını görüyorum, tüfeği oraya doğrulttuğum da No Bum,No Bum diye bağırarak kaçan yaratıkları vuruyorum''

Bir resim 1492 ve onu takip eden on yıllarda çekilmiş, iki tane avcı, yanlarında vurdukları Kızılderili erkeklerin cesetleri. Ödül avcılarına vurdukları Kızılderili karşılığında bir sterlin ödeniyordu, 1453 İstanbul'un fethi, bir çağın kapanıp bir çağın açıldığı, peygamberimizin duasına nail olan bir genç padişahın tüm İslam alemine hediyesi olan, fetih.
İstanbul'un fethinden 39 yıl sonra Kristof Kolomb batıya doğru denize açılıyor. bize öğretilen tarihte Amerikanın keşfedilişinin başarısı anlatılır, kaşifin büyüklüğünden bahsedilir. fakat neden tüm hazırlıklar bittiğinde gemi yola çıkmamış bir sonra ki günü beklemiş diye kimse anlatmamıştır. Neden batı, orada aranan ne olabilirdi, kaşif hangi ırka mensuptu,keşfin nedenleri anlatılmamıştırda genelde sonuçlarından bahsedilmiştir.

Amerika kıtası keşfedildiğinde milyonlarca Kızılderili katledilmiştir. tam bir soykırım yaşanmıştır, o neslin torunları Osmanlı'yı barbar diye nitelendirirken bir çok kişi buna seyirci kalmış, kimse sorgulamamıştı siz Amerikanın keşfinde Kızılderililere neler yaptınız, elinizde silah her taşın ardında onları aradınız ve öldürdünüz, bir gece baskınında 600 kişiyi diri diri çoluk çocuk demeden yaktınız buna rağmen, her 24 Nisan geldiğinde Amerikan başkanının ağzından çıkacak iki kelime heyecanla beklenirken neden onlara soykırımın en büyüğünü siz yaptınız diyemiyoruz. 

Kristof Kolomb Tevratı ezbere bilecek kadar dindar bir yahudi'dir. En büyük düşü Kudüs'te Süleyman tapınağını inşa etmektir. Yola çıkışını finanse eden kişilerde Kralın çevresindeki Yahudi'lerdir. Onların tek amacı, vaad edilmiş topraklara uzanmaktır. Kolomb'un 1481 yılında tuttuğu notlarında  ''Ophir'' altın ülke, zengin altın yatakları olan ülkeden çıkaracağı altınlarla Süleyman tapınağını nasıl inşaa edeceğini hayal ediyordu. Kolomb'un hazırlıkları tamam iken yola bir gün sonra çıkma nedeni, Yahudi takvimine göre Av ayının dokuzuna denk gelen gün Süleyman tapınağının yıkıldığı gündür ve o günü tüm Yahudi'ler oruç tutarak geçirirler.

Yahudi ırkı tüm dünyayı yönetirken, gelişmekte olan olaylara komplo teorisidir türü davranış, tam bu sistemin uygulamaya çalıştığı uyutma politikasının eseridir. Her ne olursa komplo teorisi derken asıl arka palanda yatmakta olan gerçek kaçırılmıştır. ikiz kulelere yapılan saldırının büyük bir oyun olduğunu büyük bir çoğunluk söylerken, ülkemizde Arap karşıtı kesimde yükselen ses Araplar yapmıştır şeklinde olmuştur. Süper güç olduğunu belirten bir ülke Arap çocukları uçuş eğitimi alırken, adamların evlerini gözetleyen Amerikan istihbaratı bu kişilerin amaçlarının ne olduğunu anlayamamıştı. ve öylesine planlı bir operasyon ki binaya çarpan uçakların saatleri zamanlamaları kusursuz. O ikiz kule eyleminden sonra Abd başkanı çıkıp üç ülke ismi sayıyor ve ''ya onlardan yanasınız yada bizden yana seçiminizi yapın'' diye biliyor. Sonunda sırasıyla Afganistan ve Irak işgal ediliyor.

Amerikan'ın keşfinden sonra  katledilen Kızılderililerin yerini doldurması için Afrika'dan milyonlarca köle buraya getirilmiştir. Dünya yüzünde akan kanın mutlaka sorumlularından bir tanesidir Amerika, doğal olarak arka planda kalmaya çalışan İngiltere ve hepsinin arkasındaki güç ise siyonizmdir. İstanbul feth edilip bir çağ kapatılıp diğeri açılırken bizler hep yerimizde saydık,onlar hiç durmadılar ve tek hedefleri vardı, vaadedilmiş topraklar, bunun için Kristof Kolomb'dan Atomu parçalayan Albert Eınstein'a ve binlerce Yahudi vatanı için mücadele ederken bizdeki mantık He yav he, yok şudur, yok budur, onlar böyle düşünmemizi istiyor bizde onların isteklerini yerine getiriyoruz. Onları sorgulamayız, kendi vatanımızı sorgularız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bayram Ocak Arşivi

ALGI

24 Kasım 2019 Pazar 10:30

TBMM

05 Ekim 2019 Cumartesi 11:50

KUKLA

31 Ağustos 2019 Cumartesi 12:42
SON YAZILAR