Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Kalpar ve Adem Alkaşi


 
Ligin ikinci yarısı başladığından itibaren oynamış olduğumuz üç maçta da sistem yok futbol yok, rakibe göre taktik de olmayınca kanat organizasyonlarını geçen yıldan itibaren  hiç ama hiç çalıştıramıyorsan  forvette de uzun boylu "Billy Mehmet" gibi futbolcun olmasına rağmen kanatlardan top getiremiyorsan sonra da "Billy gol atamıyor!" diye oyundan alıyorsan, bence o zaman şapkanı önüne koyup düşüneceksin arkadaş, düşünmezsen geçen hafta senin de dediğin gibi "Havanı erken alırlar" Hocam! İşte sen bu saydıklarımın hiç birini  idman  programında  takımına uygulatmazsan sadece 5'e 2 ısınma, düz koşu ve çift kale yaptırırsan forvet oyuncularını ikili sıkı markajdan nasıl kurtulması gerektiğini öğretmez, kanatlarda oynayan defans oyuncularının özellikle sağ bekte oynayan oyuncumuz olan Adem Alkaşi'nin kornerlerde ve yandan yapılan serbest vuruşlarda arka direkte ki rakip oyuncuyu nasıl etkisiz hale getireceğini uygulamalı olarak öğretmez isen daha çok böyle 35 yaşında göbeği önde giden, üstelik Samsunspor taraftarları tarafından ismini bile duymak istemediğimiz Mehmet Polat'dan bu şekilde hem komik hem de çok basit bir gol yer, sonrada basın toplantısında yaptığın açıklama gibi daha çok dalgınlığının kurbanı olursun Sn. Kalpar.
Takıma geldiği günden bu yana kalesinde güven veren takımımıza çoğu maçlarda 3 puanı tek başına alan ve taraftarın sevgilisi olan Ahmet Şahin ise mutlaka bir yerde bu hataları yapacaktı tabi ki ve bu maçta da yaptı. Peki Ahmet o hatayı bir kere yaptı. Peki bizim sağ tarafta oynayan defans oyuncumuz Adem gol pozisyonunda ne yaptı? Yerinde durmaktansa Mehmet golü atarken o da Mersin hatırası fotoğraf çektirdi. Olmadı Adem "Hemde hiç olmadı."
Gelelim şimdi maçın hakemine. M.İlker Coşkun'a. Kırmızı kartlık bir pozisyonu es geçmesiyle rezil bir yönetim gösterdi. Hem de rezilin babasıydı. Ama bir parantez açmak istiyorum. Haydi hakem çok kötü, fakat biz gol attık da golümüzü mü vermedi. Penaltı vardı da onu mu vermedi. Ya da 2. dk'da yediğimiz gol ofsayttı da, ofsayt olan golü mü verdi."Önce iğneyi kendimize, sonra çuvaldızı başkasına batıralım."
İki dakika da gol yiyorsun, geriye 88 dakika ve ilk yarıya eklenen iki dakika ile beraber ikinci yarı sonunda dört dakika daha ekleniyor. Yani golden sonra uzatmalar ile beraber 94 dk daha müsabaka oynandı. Ama biz ne yaptık, saha kötü dedik, rakip sert oynadı dedik, kısacası sadece bahane ürettik. Bu yol şampiyonluk yolu ise sen de aynısını yapacaksın arkadaş ! Yoksa bu futbolla değil şampiyonluk play off bile hayal olur benden söylemesi! "Kalın sağlıcakla". Burası her yer değil şehr-i Samsun

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR