Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

İzmir'in kordon boyunda gezmek

 Hafta başındaki cezalı ve sakat topçumuzun olmaması nedeniyle başlayan sevincimiz, Perşembe, Cuma günleri yerini öfkeye dönüştürdü. Bu öfkem sadece takımımın seyircisiz oynamasına,   ama bu cezaya neden olan veya olanlara kin ve nefretim öfkemden daha da fazla.
 Taraftarların sesleri yerine topçuların nefeslerini duyduğumuz bu karşılaşmaya,  yine kahretsin!  Her zamanki gibi  mutlaka üç puan almak için stresli ve sıkıntılı çıkmamız,  hele hele  peş peşe gelen yenilgiler sonucunda, topçuların özgüvenlerini kaybetmeleri ve bu nedenle de ilk yarı,  hata yaparım diye pozisyonlardan uzak durmaları ve pas almaya bile gitmemelerini bizler gibi Altay" lı topçular da görünce,  bizi iyice bunaltmaya başladılar. Altay, sezon başından beri sorunlu bölgemiz olan sol tarafı ve  sol bekimiz Orhan"ı çok iyi  analiz etmiş. Şehmuz"un arkasında kalarak adeta onun gol atmasını izleyen sol bek Orhan"ın büyük hatası ile Altay 6. dakikada 1 - 0 öne geçti. Golden sonra Orhan"ın koruduğu sol tarafta, Cenk başta olmak üzere kalecileri hariç Altaylı futbolcuların sanki İzmir kordon boyunda yürür gibi,  girip çıkmaları nedeni ile Hüseyin hoca 2.yarı da Sezeri çıkartıp hem orta alanı kuvvetlendirmek hem de gerektiğinde sol tarafta Orhan"a göz kulak olsun diye oyuna aldığı Abdulaziz  o bölgeyi biraz rahatlattı. Ama 4. bölge de  oynayan  golcülerimiz kalenin içine inmeleri gerekirken, ısrarla kenarlara doğru kaçınca,  golü atacak forvettin kimin olacağını bulmak Hüseyin hocaya kaldı. Hoca ısrarla haftalardır yedek bıraktığı ve sadece idmanlarda yer verdiği Adem GEZİCİ "yi, topla oynama aşkının fazla olduğu Savaş"ın yerine oyuna aldı. Takımımız tam saha pres yapmaya başlayınca, bu seferde Altay kontra ataklarla kalemize inmeye başladı. Ahmet"in kaledeki varlığı takımızın farklı yenilgisine engel oldu.
 Dört haftadır nedendir bilinmez ısrarla bireysel oyunu seçen topçularımızın bencil davranışlarını bırakarak bir takım olduklarını hatırlamaları , buna göre oynamaları, seriye bağlanan bu mağlubiyet zincirini bir an önce kırmaları ve lig bitmeden TRANSFERLERİN başlayamayacağını bilmeleri gerektiğini hatırlatırım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR