Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

İddiacıların yüzü gülmeye devam ediyor

      Dörtlü savunmanın önüne çift ön libero Erdem ve Turgay, üçlü orta sahanın önüne de tek forvet Adem SARI ile 4-2-3-1 başlayan Samsun spor, ilk on dakikada uyguladığı yoğun baskının karşılığını 5. dakikada Adem Sarı'nın attığı golle aldı. Onuncu dakikadan sonra oyuna ortak olan Urfa spor ikinci bölgeyi kısa paslarla geçip savunmamızın arkasına akıllı paslarla akmaya başladı. Bu dakikalarda rakip oyuncu Tisdell' in orta alandaki iyi mücadelesine, saha içindeki oyuncularımız ve saha dışındaki hocamızın da bu topçuyu adeta hayranlıkla seyretmeleri, bizim gibi taraftarlarında çileden çıkardı.
             İkinci yarıya çok önemli bir değişiklikle başlayan Urfa sporun hocası Bahri KAYA, savunmasındaki Sercan'ı alıp yerine golcü oyuncu Behram'ı sahaya sürerek forvetteki oyuncu sayısnı üçe yükseltti. Bu hamlesi ile mutlak gol istediğini belli eden rakip takım, savunmasını da orta alana kadar çekerek tüm riskleri göze alarak mücadeleye devam etti. 71. Dakikada Adem, kaleci  Atacan  ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda  topu gol yapamayınca,  dönen topla kontratak yakalayan Urfa spor oyuna sonradan giren Behram ile durumu 1---1  yaptı. Bu golden yaklaşık 6-7 dakika sonra taraftarın ''Adem dışarı '' tezahüratına okey diyen  ve onları dinleyen Erhan hoca  Adem'in yerine pivot santrafor Uğur TÜLÜMEN'i  oyuna alarak haftalardır yaptığı yanlışlıklara bir yenisini daha ekleyerek, 90 dakika boyunca sahada adeta yürüyerek top oynayanlara pirim verir gibiydi.
            Haftalardır süren şansızlığa bu hafta son vermek için  her şeyimizle  hazırız diyen sayın hocamız Erhan ALTIN 9 haftadır iddiacıların yüzünü güldürmeye, şehri  ise ağlatmaya devam ediyor……

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR