Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

GOL ORUCU

        Bir takım düşünün,  üç hafta yani 270 dakika gol atamasın, ve  işin en ilginç yanıda bu gol orucunu bozmak için çeşitli varyasyonlarıda üretmek için de hiç bir çaba göstermesin. Bu bölgede sadece doğaçlama top oynanacaksa, inanın bana daha çok haftalar bu orucu bozamayız. Hücumdaki bu varyasyonları yapabilmemiz için, kesinlikle üçüncü bölgemize daha fazla topçumuzu sokmamız gerekiyor. Bu durumu başarabildiğimiz takdirde gol umutlarımızı bağladığımız,  1984 doğumlu Mehmet ÇAKIR ve 1983 doğumlu Mustafa SEVGİ' ye  daha iyi gol posizyonları üretmiş oluruz. Bu hafta da  bu işi beceremediğimiz için maç boyunca mecburiyetten M. SEVGİ ile rakip kaleye şut atmak zorunda kaldık.


         Sayın Engin hocamda oluşmaya başlayan Burhan takıntısını anlamış ve çözmüş değilim. Oysaki topla iyi haşır neşir olan bu oyuncudan faydalanmamak çok saçma.  Bence şu an ki mevcut kadroda topla iyi ve hızlı driplink yapabilen kişilerden biri. Sayın hocam, ancak  böyle topçularla hücum bölgesinde doğaçlama futbol yerine organize ve çalışılmış posizyonları üretebilir. Bu karşılaşmada ikinci yarının başında oyuna giren bu topçunun, rakip sağ kanadını orta alanda nasıl durdurduğunu ve kazandığı toplarla 3 ve 4 ncü bölgelerde daha fazla organize atakları başlattığını herhalde teknik ekip görmüştür. Sağdan Canberk ve soldan da Burhan'ın taşıyacağı bu toplara yetişebilecek,  32 ve 33 yaşlarında refleksleri yavaşlamış topçulara değil, daha genç ve dinamik gençlere ihtiyaç olduğunu sanırım teknik ekibimiz en kısa sürede anlar. Sayın hocamın Sivas maçında santrofor bir topçuya ihtiyacı varken, ısrarla Alperen'den faydalanmamasını da anlamış değilim. Engin hocam bu topçuyu  55 ve 60 ncı dakikalarda ısınması için start vermesine rağmen, şehir kale arkasındaki taraftarların yoğun ısrarları üzerine  83' de oyuna sokması çok manidar. 


          Sayın hocam, siz zaten kariyer yapmışsınız, bundan sonra da sizin kariyere mariyere ihtiyacınız yok. Bu gençlere 90 dakika fırsat vererek, kendilerini geliştirebileceğini,  tecrübe kazanabileceklerini ve bu takım için yürekten oynayacaklarını  siz bizden daha iyi bilmektesiniz !!!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR