Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

GAZOZUNA MAÇ

 

 

         Balıkesir deplasmanında bırakılmış umutlardan sonra, bence bizim açımızdan gazozuna bir maçtı Y.Malatya karşılaşması. Matematiksel bir ihtimal olmasına rağmen, kimse inanmamıştı bu ihtimale.Zaten bu ihtimali de zikredenler bile mecbur oldukları için bu ihtimali zikretmek zorunda kaldılar. Oysaki onlarda biliyor, teknik ekibin doğrularının ve de topçuların ruhlarının olmadığını. Dedim ya bizim açımızdan gazozuna bir maçtı.

 

         Stadda bulunan yaklaşık 2000'e yakın kemik taraftarın, maçtan önce ve maçtan sonraki, özellikle üç isme ( Ofeodu - Engin hoca ve Mustafa SEVGİ ) haklı protestolarına katılmamak elde değil. Engin hocanın özellikle Ofeodu'yu yanında oturtup, M.SEVGİ'yi taraftarların önüne atmasına çok şaşırdım. Oysaki hafta içinde yaşanan taraftar - hoca polimiğinden sonra, ya adam gibi her zaman ki Ofeodu ve M.SEVGİ'li kadroyu sahaya sürer, ya da protestolara mağruz kalan bu iki topçuyu da sahaya sürmez yanımda oturttururdum. Normal olan iki seçenekte buydu ve sanırım herkes tarafından da saygıyla karşılanırdı. Ama Engin hocam, taraftraın diliyle mourinho Engin, yine fantazi yaparak, Ofeodu'yu yanında oturtup, M.SEVGİ'yi taraftarların önüne attı...


  Ayağına gelen her topta yuhlanıp ve ıslıklanmasından sonra ister istemez moralman çöküntü yaşayan bu topçuyu, kırmızı kart görene kadar,  82 dakika sahada tutmak ve iyi işler  beklemek mantığını anlamış değilim. Mutlak  üç puan istediğin bir karşılaşmada ki ben bundan emin değilim; Çünkü, üç puanı hedefleyen bir hoca, golcusünü ( Kone ) çıkartmaz, orta alanın sağında hücuma katkısı olan (Murat ) ve sahanın her tarafında ayak izlerini bırakan ( Taha ) topçularını asla çıkartmaz. Hele hele bu değişikliklerin ikisini, 90 dakikanın son üç dakikası ( 87 ) ve doksan artı beşde hiç değiştirmez.

 


         Şİmdi ne olacak ; fantazi yapmazsa, ya hoca istifa edecek, ya da sayın başkan Tutu bir maç kalsa bile hocanın istifasını özellikle yazılı olarak isteyecek.Çünkü Ümit ÖZAT ile yaşanan istifa karmaşasında böyle bir durum yaşanmıştı ve 9 hafta sürmüştü sanırım. Zaten bu da bizim çöküşümüzün başlangıcı olmuştu. Kayseri Erciyes maçına, Samsun sporda üç hoca yolcu eden ve hala yardımcı hoca olarak burada kalmayı başarabilen Kenan Hoca, gençlerden oluşan bir kadroyla sahaya çıkıp, bu gençler bizim çocuklarımız, bunlara değer verelim edebiyatları yapılacak ve sonunda da,  bu gençlerin isimlerini bir daha duymayacağız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR