Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

DOST ACI SÖYLER!!!

Merhabalar büyük Samsunspor taraftarları ve çok saygı değer Samsun'lu hemşehrilerimiz öncelikle yazıma başlamadan evvel yine sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Evet Samsunspor, 1461 Trabzon deplasmanında gerçeği konuşmak gerekirse puanı dahi hak etmedi. Bunu da herkes çok iyi biliyor ama nedense pek de dillendirme cesaretinde bulunamıyor.

Böylesine etkisiz futbolla, etkili bir rakip karşısından hemde deplasmandan 1 puanla dönmek herkese nasip olmaz ama Samsunspor olarak çok şanslıyız ki bize nasip oldu.

Hatta bana göre bu berbat ve kötü futbolun karşılığında ben bu bir puanı üç değil tam dört puan olarak görüyorum. Geçen yılın aksine bu yıl hep son dakikalarda bulduğumuz gollerle ya kazanıyoruz ya da berabere kalıyoruz. Ama bu hep böyle gitmez arkadaşlar. Bir Samsunsporlu olarak takımımızın ne zaman beklenen patlamayı yapacağını ve gerçek oyun kimliğini sahaya

yansıtacağını büyük bir sabırsızlıkla herkes gibi bende beklemekteyim.

Tabi ki bunları anlatırken takımdaki futbolcularımızı da 8 haftadan beri saha içindeki mücadele ve hırslarından dolayı tebrik etmeden de geçemeyeceğim. Çünkü sistemi olmayan bir takımın futbolcuları olmalarına rağmen onların bu kazanma arzusu karşısın da kendilerini gerçekten de alkışlamak en doğrusudur diye düşünüyorum.

Konu Trabzon maçından açılmışken taraftarımıza maç öncesi ve sonrasında yapılan haksızlıkları canlı olarak yerinde gördüm. Gerçekten bu yapılanlara bir anlam veremiyorum.

Taraftarımızı tahrik etmek için hem bir kısım bordo mavili taraftarlar hemde protokol dersine iyi çalışmış. Hele maç sonunda yaşananlar ise tam anlamıyla bir skandaldı..

Her şeye rağmen 'HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SAMSUN'diyorum...

Hemen hemen her yazımda bahsediyorum hala takımımızın oyun sistemi hakkında en ufak bir şey bilmiyoruz. Doldur-boşalt ile nereye kadar arkadaş...

Şu ana kadar attığımız gollere dikkat edin hiç biri organize değil kaldı ki iki üç top bile yapamıyoruz. Bakın bana belki kızanlar olabilir fakat bir ata sözü var ya. 'DOST ACI SÖYLER AMA DOĞRU SÖYLER' eğer bu futbol mantalitesi takım üzerinde hakim olmaya devam ederse sezon sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

Sayın teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar'ın artık bu duruma müdahale yapması gerekiyor.

Bütün bu olumsuzlukları kapatmak için bize yeni bir şans doğdu. Milli maçlar için verilen ara da hem sakatlarımızın hemde takımımızın toparlanması mümkün. Burada top teknik ekipte.

Oyuncularını hem fizik hemde moral motivasyon olarak lige çok iyi hazırlamaları gerekiyor.
Ekigho'nun da artık Balıkesir maçında sahada olması şart oldu. Üç hafta denildi ama neredeyse bir aydır Ekigho'dan ayrıyız. Adiloviç'i hesaba katmıyorum. Ben bu oyuncunun takıma pekte fazla bir katkı yapacağını artık doğrusu düşünmüyorum ama inşallah beni yanıltır da ben de kendisinden buradan bir özür dilerim.

Yeri gelmişken Balıkesir takımı bu ligin su ana kadar en iyi futbol oynayan takımıdır.

Oturmuş bir oyuncu kadrosu ve özellikle yabancı oyuncularının kaliteli çıkması ve lige çabuk adapte olması onları zirveye taşıdı. Bence onların bu başarısı tesadüf değil. Çok dikkatli olmamız gereken bir karşılaşma.

Maç günü stadın tıklım tıklım dolacağına eminim. Samsunsporumuz kendi taraftarı önünde harika maçlar çıkarır. İnşallah Balıkesir karşılaşması bizim ligde çıkış maçımız olur ve önümüze geleni devirerek zirveye tırmanırız.

Çünkü gönül bunu istiyor...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR