Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

DEVLETİN SABRI

TEFEKKÜR                Dursen Özalemdar DEVLETİN SABRI

2012 yılında kaleme aldığım bu yazı, BAŞLIK ve İÇERİK OLARAK ,b u günlerde ortaya çıkan tablo ile uyum göstermesidir. Her hali aleyhte kullanma canbazlığını gösteren ulusal basından o güne örnek olan başlıkla, bu günkü başlıklara dikkat ederseniz, Ne türlü bir hinlik ve kandırmacanın gözler önüne serildiğidir.

Nato devletleri içinde Dünya da ikinci sırada güçlü bir orduya sahip olan Türkiye’nin varlığına rağmen, BDP li satılmış vekillerin, PKK yı kastederek, “ TÜRK ORDUSUNU TÜKÜRÜGÜMÜZLE BOĞARIZ” ifadeleri nin ne denli bir deli saçması olduğudur. ÇAPULCU, EŞKİYA, VATAN HAİNİ, SATILMIŞ kişilerden oluşan, PKK ve bunun siyasi oluşumu HDP nin ,YÜZ BULDUKÇA  kendini bir şey zannetmesi, TÜRK ORDUSUNUN GÜCÜ KARŞISINDA bu gün eğilen nice başların varlığı yanında, YOK OLMAYA MAHKUMDUR. BDP nin HUKUKSUZLUĞUNA RAĞMEN, bu gün HUKUK’tan  medet ummaları, veremeyecekleri bir çok hesaba rağmen son çırpınışları olmaktadır. Demirtaş’ın “KAN KANLA TEMİZLENMEZ” itirafı, Barış sürecine rağmen, PKK ve HDP müşterek eylemlerinin itirafı olurken, BİZ YAPTIK, SİZ YAPMAYIN “ yalvarışından başka ca nedir?

BDP li vekiller, TC MECLİSİNDEN TEMİZLENMELİ, PKK UNSURLARI YOK EDİLMELİDİR. MUHATAP OLARAK, DİNİNE,BAYRAGINA,VATANINA BAĞLILIK GÖSTEREN KÜRT VATANDAŞLARIMIZ DOĞUDA MUHATAP ALINARAK YAPILANMA TAMAMLANMALIDIR.Vatandaş olmakla, Devlet olmak demek ki çok ayrı şeylermiş, PKK. lıların , BDP. lilerin yaptıkları hainlik ve ihanetleri gördükçe, halkımızın çileden çıktığı görülmektedir. Pantolonunu iliklemeyi dahi beceremeyen bazı adamların, TBMM meclisinde yer almaları, Meclisi PKK. nın karargâhı gibi kullanmaları, artık yeter dedirtmiştir.

Ulusal gazetelerimizin attıkları bu başlıklar Başbakanımızdan, Bakanlarımıza yapmadıkları hakaret. Tehdit ve aşırılıkla KUDURMUŞ bir hali ortaya koyarken, BDP. Başkanı Demir taş’ın Genel Kurmay Başkanımıza karşı kullandığı( o tarihte) ifadelerin, yenir yutulur bir tarafı olmadığıdır. Operasyonlarda Canlı kalkan olmak için teşebbüste bulunan bu militanlar, elbette ki, Devletimizin ve Türk Ordusunun gücü karşısında ezilecektir. Şu atasözümüz bu hali en uygun şekilde ifade etmektedir. “ Eceli gelen köpek, cami duvarına işer” PKK. nın Kürt halkını temsil etmek gibi bir derdi olmadığı zaten bilinmektedir. Yalnızca Kürt halklarını kullanarak, İlerde kurulması tasarlanan Büyük Yahudi devletine hizmet ettikleri bilinmektedir. Siyonizm’in, Güney doğumuzda iki hareketi devamlı kullandığı ,Ermeni ve Kürt’ çuluğu malzeme edindiğidir.

Türkiye de yaşayan kavimlerin ne Dil nede inançlarını yaşama konusunda tarih boyu sıkıntıları olmadığı gibi, merkezi otoritenin bu konularda da ayrıcalığı olmamıştır. Her ırktan insanımızın Devlet kadrolarının her kademesinde görev ve yetki aldığı, bilinmektedir. Ancak, yabancı devletlerce satın alınmış, onların vaat ve menfaat edinmesine bağlanmış bazı insanların, tarih içinde kavmiyetçilik meselesini tahrik ederek, olaylar çıkardıkları da bilinmektedir. Günümüzde bu rolü üstlenmiş BDP ve PKK nın suçluluk yönünden ortada olduğudur. AKITTIKLARI KANIN HESABINI VERMELERİDİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR