Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletin kurtuluşu için verdiği mücadeleyi Samsun'da başlatması, Türk tarihinde önemini daha da artırmıştır.Samsun havadan, denizden, karadan ulaşımı olan karadeniz'in en önemli şehirlerinden biridir. Samsun'un günlük nüfusu komşu illerden ve ilçelerden gelen insanlarla çoğalmaktadır. Samsun'un merkez nüfusu beş yüz binin üzerindedir. On yedi tane ilçesi olan Bafra ve Çarşamba'da verimli ovaları, ormanları, nehirler, doğaları, Ladik ak dağ'da kayak spor tesisleri olan, Türkiye'nin önemli ilidir. Üniversitesinde otuz binden fazla olan, her çeşit meslek okulları bulunan bir eğitim şehri sayılabilir.
Sosyal yapısı uyumlu, hoş görülü, insanları sevecen, siyasi düşünceye saygılı, üzüntüyü ve sevinci beraber paylaşan halkı vardır.
Samsun marka bir şehirdir. Spor potansiyeli olan işletme ruhunu taşıyan kent dinamiklerini harekete geçirecek yatırıma uygun şartları taşıyan ildir.
Karadeniz bölgesi ılıman iklime sahip olduğu için samsun'da deniz sezonu uzun sürmüyor.
2013 mart ayında yapılacak mali seçimlerde Samsun'un bütün ilçeleri ve köylerdeki seçmenlerde Büyük şehir belediye başkanına oy kullanacaktır. Seçildiği zaman yeri geldiğinde 24 saat çalışa bilecek enerji dolu üretken işletmeci. Samsun'un büyümesini ön gören köylünün sofrasına oturabilen, gençlere iş sahası açabilen, Samsunun uzun vadede olsa trafik sorununu çözebilen. Samsun halkı ve kuruluşlarla ortak akılda birleşen seçildiği zaman halka kapısını aça bilen acılar ve sevinçleri paylaşan tertemiz bir şehir yapacak alt belediyelerle uyumlu çalışacak güler yüzlü bir başkan adayını ihtiyaç vardır.
Samsun büyük şehir adayının Samsunlunun, seçme tercihleri göz önünde tutulursa buna göre büyük şehir adayı yapılırsa seçmen sandığa koşarak gider. Samsunun hassasiyetleri vardır. Bütün parti adaylarına başarılar dilerim.    

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR